facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenhotel Marcodia's

Dierenhotel Marcodia's
Adres: Broeck 5 , Bever 1547, BE
Telefoonnummer: 054 58 76 19
Stad: Bever
Route: Broeck 5
Postcode: 1547



op zoek naar gerelateerd: hondenhotel, dierenhotel herne, hondenpension geraardsbergen, hondenhotel leuven
Recensies
Er is geen betere plaats om je huisdier achter te laten als je eventjes weg moet dan hier bij Marcodia's. De dieren krijgen hier zoveel liefde en aandacht net alsof het hun eigen dieren zijn. Onze hond was na een weekje vakantie doodop van te spelen en ravotten met de andere hondjes en heeft de tijd van haar leven hier gehad. We werden tijdens de reis op de hoogte gehouden van haar avonturen via mail en na een week kenden ze de karaktertrekjes van onze hond tot in de details: het mooiste bewijs dat ze hier écht weten wat ze doen. Geen overvolle en vuile kennels maar mooie hokjes met tv en radio, propere mandjes... beter kan niet! We hebben dan ook met alle plezier wat extra gegeven bovenop de al zeer schappelijke prijs!
Wij zijn Darco en Chucky en hebben deze week verbleven bij Marcodia's.Het was hier super goed en onze baasjes waren blij dat wij hier goed verzorgd werden en dat wij er goed uitzagen toen onze baasjes ons weer kwamen ophale.Onze baasjes willen dan ook de eigenaars en verzorgers van harte bedanken voor de goede zorg en fijne vakanktie die wij hier hebben beleefd.
Echt goed dierenhotel. Redelijk geprijsd, een beetje ver van de stad, maar nog steeds een beheersbare rit. Ik vertrouw er niet op dat mijn hond zich gedraagt ​​bij een oppas, dus ik was bereid om 50 minuten van Brussel te rijden om hem in dit hotel te controleren. Hij krijgt eten, speelt met andere honden en krijgt een frisse neus. Het beste van alles, geen meubels of vloer om te verpesten!
Ik had mijn hond daar vier nachten met Pasen. Toen ik haar afzette, gaf ik de eigenaar Peter een tas met haar speelgoed, lekkernijen, haar dekentje en een van mijn t-shirts. Toen ik mijn hond ophaalde, was er niemand bij de ingang, dus ik liep recht op haar af, want ze zat toch in een van de boxen aan de voorkant. Mijn hond was heel erg blij om me te zien, daar staand en trillend ze deed dit nog nooit eerder. Ze had geen matras, er lag gewoon een willekeurige deken over het houten paneel bovenop het metalen frame ik belde de dag ervoor, vroeg of ik haar bed moest brengen, kreeg te horen dat het niet nodig was. Er zat GEEN WATER in de bak, geen eten, er was niets!!!!! Ik schrok, vroeg om de tas met haar speelgoed, nam mijn hond en ging weg. Op de terugweg stopte ik bij de snelweg, en controleerde de tas, alles zat er nog in. Speelgoed, lekkernijen, t-shirt, ze hebben het haar gewoon niet gegeven. Dus ik belde vanuit de auto, vroeg de jonge man, die me vertelde dat hij er niets van af wist. Ik vroeg ook waarom mijn hond geen echt bed had, hij zei dat ze alleen deze dekens hebben. Dus ik zei hem dat de eigenaar me terug moest bellen. Thuisgekomen in Brussel heb ik de hond gelijk uitgelaten. Ze deed 4 poepjes en het was helemaal hard, als een steen. Ik denk dat ze niet heeft gepoept toen ze daar was. Ik kreeg nooit het telefoontje van de eigenaar, in plaats daarvan belde het meisje dat daar werkt en vertelde me dat het haar zo spijt. Ze vergaten de lekkernijen, speelgoed .... En ze kreeg geen water, omdat ze weten dat ik haar zal ophalen ik heb voor deze dag betaald. Ze vertelde me ook dat ze mijn hond uitliet en met haar met de bal speelde mijn hond zou alleen met een bal spelen als je er een biefstuk omheen wikkelt. Ze heeft tegen me gelogen. Ik blijf liever de rest van mijn leven thuis, voordat ik mijn hond weer aan deze plek zou geven!
We hebben de diensten 2 keer gebruikt, voor onze gecastreerde gevaccineerde katten van een jaar oud. De eerste keer was het oké, de tweede keer kwamen ze terug met een zeer lelijke besmettelijke virale infectie. De kater was er zo slecht aan toe dat hij twee dagen nadat hij niet kon lopen... 48 koorts kreeg en naar de dierenarts moest om hem antibiotica en pijnstillers te geven. Normaal gesproken zou ik ze 5 starts willen geven, omdat ze veel dieren behandelen zonder te klagen - maar alle katten in dezelfde kamer plaatsen moet gebeuren met meer aandacht voor virale infecties, misschien zelfs medische controles - aangezien de service niet is t precies goedkoop. We kwamen 2 dagen later in noodgevallen van de dierenarts terecht, niet oké voor ons tijd en geld en niet oké voor dieren katten verbergen pijn.
STUUR UW HUISDIEREN HIER NIET!!!! Mijn gezonde kat van een jaar oud stierf hier en mijn andere twee katten hebben zware dierenartszorg nodig. Niet alleen dit, de eigenaar bracht nog steeds het VOLLEDIGE bedrag in rekening nadat de kat stierf, maar ze probeerden ons ook te dwingen een aansprakelijkheidsformulier te ondertekenen waarin stond dat ze niet verantwoordelijk waren voor wat er met onze huisdieren hier gebeurde bij het ophalen. Het personeel hier is volkomen onprofessioneel, onethisch en oplichterij voor een "vijfsterren" dierenhotel. Deze plaats moet worden gesloten en het personeel moet worden beschuldigd van verwaarlozing.
Geweldig plek! Onze hond werd goed verzorgd en we kregen hem terug, hij was perfect en gelukkig. Al het personeel daar is erg aardig, ook al is het een beetje ver, het is absoluut de moeite waard.
Mijn 2 honden brengen graag een verblijf door in Marcodia...het is het beste voor de dieren, geweldige organisatie, alles is zeer schoon...een gerenommeerd team! Bovendien brengen we uw hond gewassen, gedroogd en geparfumeerd weer bij u terug... VIP-behandeling!!! Met dank aan Peter en zijn team.... we komen snel terug Leo + Luna
BRENG UW HUISDIEREN HIER NIET! Mijn beide honden waren erg ziek na hun verblijf... hadden veterinaire zorg nodig. Het bed dat ik meebracht was niet in hun hok gezet. Ze hadden geen water en hadden enorme dorst toen ik ze oppakte. Vreselijke ervaring. Ik heb het gevoel dat alle positieve recensies voor deze vreselijke plek nep zijn.
Ik heb een ster geplaatst om de opmerking te schrijven. Ik verloor mijn kat in dit zogenaamde hotel, ze werd niet behandeld tijdens haar verblijf toen ze diabetes had. Ik had twee telefoonnummers gegeven familie en dierenarts in geval van nood gezien zijn ziekte, maar niets deed het, we lieten mijn kat achter om te sterven. Toen ik terugkwam, lag de kat in ernstige toestand op de intensive care. Ze herstelde niet. Dit hotel zou gesloten moeten zijn, mensen zijn niet bekwaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid