facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenhotel De Vrolijke Pootjes

Dierenhotel De Vrolijke Pootjes

Info

Nieuw dierenhotel te Aalter.
Wij vangen alle dieren op voor korte of lange verblijven. Ook noodopvang.
Alle dieren zijn welkom: Honden, katten, knaagdier

Geschiedenis

U gaat op vakantie, uw dier toch ook?
Hond, kat, knaagdier, vogel,... Bij ons is iedereen welkom!

Buiten onze openingsuren kunt u ook steeds een afspraak maken om langs te komen of om gebruik te maken van onze self-dog-wash.

Adres: Oostmolenstraat 222, 9880 Aalter
Telefoonnummer: 0472083024
Stad: Aalter
Route: Oostmolenstraat 222
Postcode: 9880



op zoek naar gerelateerd: Hondenpension Oudenaarde, Hondenoppas Aalter, Hondenhotel prijzen, Hondenhotel Eeklo, Hondenpension teckel, Dierenhotel chelsy, Hondenpension Assenede, Hondenpension Affligem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Petzcare Petzcare 2 km PetzCare is een onderneming die uitgebaat wordt door twee studenten dierenzorg: Janai...
Recensies
Nooit meer!! Onze poes is een lieve aanhankelijk kat, maar toen we ze gingen ophalen krapte en blies ze naar ons. Was ook verwaarloosd en haar hok was zeer vuil, veel vermagerd. Werknemer gaf toe dat ze enkel in hok gaan voor eten en om eventueel de kattenbak te verversen. Maar niet om ze eens te strelen.
Onze hond is daar nu voor de 4de keer geweest en het was de laatste keer. De eerste 3 keren hadden ze voor alles een uitleg maar deze keer nemen we het niet meer. Onze hond heeft heupdysplasie en moet daarvoor speciale voeding en vitaminen hebben. Na 10 dagen verblijf komen we hem ophalen en merk ik dat hij de helft van zijn eten nog over heeft en zijn vitaminen heeft hij 2 dagen gekregen de andere dagen niet. Als we daar uitleg over vragen weet niemand hoe dit komt en er is geen verantwoordelijke aanwezig, enkel jobstudenten voor een massa aan honden. Het was er vuil, ze vroegen aan ons zijn boekje en leiband terwijl we bij het inchecken dit allemaal hadden afgegeven aan hun. Ze hadden ook een foto of info beloofd tijdens onze reis maar we hebben niets gekregen. Heeft mijn hond niets of andere voeding gekregen, ik weet het nog altijd niet want ik had gevraagd om ons nog eens te contacteren door een verantwoordelijke en nu 3 dagen later nog steeds niets van hen laten horen. Schaamtelijk en onprofesioneel. Als we nu nog eens op reis gaan zoeken we zeker een andere oplossing!!!!
Wij hadden last minute nog een reis vastgelegd einde december. Wij hebben een mechelaar die op dat moment 6 maanden oud was. Het was voor ons de eerste keer dat hij op hotel zou gaan en dan is dat toch altijd een beetje bang afwachten. Gelukkig was er nog een plaatsje vrij bij de vrolijke pootjes. Het ligt voor ons niet bij de deur maar wij hebben totaal geen spijt dat we hier terecht gekomen zijn. Wij hebben tijdens ons verblijf in het buitenland een mail mogen ontvangen van de eigenaar die ons gerust stelde dat alles in orde was met Kazan alsook enkele foto's. Dat was echt fantastisch. Je zag bij onze terugkomst dat hij zich totaal op zijn gemak voelde bij zijn tijdelijke baasje. Het is een enorm proper verblijf waar dieren niet aan hun lot worden overgelaten. En dat is toch waar het om draait als je je trouwe viervoeter enkele dagen of weken naartoe brengt. Een beetje liefde en aandacht!
Nooit meer !schandalig gewoon! Dit mag niet blijven bestaan .onze honden zijn helemaal futloos.!!mijn hart breekt van schuldgevoel !!
Super leuk hotel! De foto en het filmpje die we kregen als we op reis waren was een aangename verrassing... Toppie!
Altijd heel vriendelijke service , mooie verzorgd dierenhotel. Onze hond is altijd blij als hij naar daar gaat & wij laten hem met een gerust hart achter! Ze kunnen zowel binnen als buiten zitten. Zeker aanteraden!
Super ontvangst! Mijn hond is daar een paar keer geweest en ging er met plezier naartoe! Er wordt ook veel tijd in uw huisdier gestoken dus ze hebben in elk geval hun beweging elke dag : ik kan het alleen maar aanbevelen
Mijn parkiet je heeft het er super naar zijn zin gehad. Dat kon ik zien toen ik hem ging afhalen. Hij blij, ik blij. Met gerust gemoed breng ik hem er terug naartoe als ik op uitstap ga.
Vriendelijke uitbaters, men heeft zeer goed voor ons troeteldier gezorgd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid