facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenasiel Poezewoef

Dierenasiel Poezewoef

Info

Het dierenasiel is een initiatief van Projectvereniging Zuidelijke Westhoek. Wij huisvesten honden en katten uit Poperinge, Vleteren, Mesen en Heuvelland.

Adres: Ouderdomseweg, Poperinge
Stad: Poperinge
Route: Ouderdomseweg



op zoek naar gerelateerd: poezewoef poperinge, dierenasiel hoogeveen, dierenasiel poperinge, dierenasiel marknesse, dierenasiel meppel, dierenasiel balkbrug, dierenasiel emmeloord, dierenasiel poperinge vacature
Recensies
Het is een mooie plek ben er ook al eens vrijwilligerswerk gaan doen het zijn super mensen en heel vriendelijk ook
Proper ,vriendelijk, veel uitleg en correcte afhandeling bij adoptie, chapeau voor jullie werk!
Ben daar geweest om een kitten. Zeer verzorgd ,vriendelijke mensen vlotte afhandeling. Een aanrader als je een hart hebt voor dieren katten en honden klein en groot. Proficiat voor het dierenasiel en verzorging.
Heel goed service
Werden er goed ontvangen, alles was er heel netjes en het dierenwelzijn staat duidelijk centraal, chapeau
Zeer goed ontvangen geweest ... blij dat ik een hond heb kunnen redden
Kat geadopteerd die ringworm bleek te hebben. Het asiel was hiervan op de hoogte maar kitten was zogezegd schimmelvrij. Onze 2 raskatten besmet en de 4 gezinsleden. Ze weigeren de behandeling van de 3 katten terug te betalen. Deze bedraagt voorlopig al 154€ wat toch niet weinig is. Reageren niet op mails en is dus blijkbaar ons probleem. Adopteer dus aub een kitten in een betrouwbaar asiel en dus niet bij poezewoef poperinge.
Wordt goed ontvangen en krijg alle nodige info bij het adopteren van een kat of een hond. De dieren worden daar goed verzorgd.
Het asiel is klein maar wordt goed gerund. De dieren verblijven in propere hokken. Iedereen krijgt er de nodige uitleg bij adoptie van een dier. Er zijn amper tot geen langzitters!
Zeer interessante plaats, en mensen die heel dier vriendelijk zijn, echt mensen op hun plaats. Chapeau
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid