facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenasiel Ninove

Dierenasiel Ninove

Info

Het doel van Dierenbescherming Groot-Ninove is het geven van een nieuwe kans aan dieren die een nieuwe thuis zoeken en het opvangen van verloren dieren.

Geschiedenis

Het doel van Dierenbescherming Groot-Ninove is het geven van een nieuwe kans aan dieren die een nieuwe thuis zoeken en het opvangen van verloren dieren.

Adres: Kerkveld 29, 9400 Denderwindeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Stad: Denderwindeke
Route: Kerkveld 29
Postcode: 9400


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: dierenasiel aalst, dierenasiel wetteren, dierenasiel dendermonde, dierenasiel oost vlaanderen, dierenasiel zottegem, dierenasiel lochristi, dierenasiel geraardsbergen, dierenasiel gent
Recensies
Zeer goede ervaring gehad bij de adoptie van een hond. Ik was oorspronkelijk gaan kijken voor een Duitse herder, maar die bleek niet zo goed overeen te komen met de hond van mijn dochter die af en toe bij mij verblijft. Daarna zeiden ze dat ze een andere hond hadden die waarschijnlijk wel bij ons zou passen, en dat bleek een perfecte match te zijn, komt goed overeen met mijn kat en met de hond van mijn dochter, en is een lieve gezelschapshond.
Na op heel wat plaatsen geen gehoor te hebben gekregen, zijn wij bij dierenasiel Ninove terecht gekomen. Hier heeft mijn nonkel Rudy diezelfde week nog mogen langskomen en heeft hij de vriendschap gevonden bij een prachtige kitten. Rudy en Tommy zijn nu al onafscheidelijk!! Wij raden dit asiel bij iedereen aan :
In de zomer van 2017 adopteerde ik hier twee lieve kittens. Drie jaar later doen ze het nog steeds heel goed! Ik werd geholpen door de vriendelijke medewerkers en kreeg veel informatie en tips over hoe ik de kittens kon laten wennen aan hun nieuwe omgeving. De uitbaters, medewerkers en vrijwilligers zijn echt begaan met het welzijn van de dieren. Ik hoop dat de bouwvergunning spoedig goedgekeurd wordt, want de dieren in dit asiel verdienen het om een extra comfortabel verblijf te krijgen!
Wij hebben na enkele keren samen te gaan wandelen een Husky geadopteerd. Alleen maar lof voor het trouwe team van vrijwilligers en ons Martine die nog geen duif kwaad doet. Er zouden er nog veel meer hun leven mogen inzetten voor zo'n nobel doel. Ze verdienen niets minder dan tonnen en tonnen respect. Groetjes Birgit, Tim en Rocky
In 2020 had ik mijn eerste katje hier geadopteerd. Twee weken later lag ze bewusteloos in mijn badkamer, heb testen laten doen en bleek dat ze enorme hartproblemen had ongeneesbaar en niet op te lossen door operatie. Er werd door de dierenarts een druk op mijn schouders gelegd dat ik mijn kat moest afgeven omdat ik ze binnen de 2 weken dood in mijn huis zou terugvinden. Wekenlang ben ik door een emotionele rollercoaster moeten gaan, dit had mijn hart gebroken. De dierenarts ging ze zelf thuis houden om haar de beste laatste zorgen te geven, blijkt nu dat ze bij een asielmedewerkster woont. Nu een 2 jaar later kregen we een doodleuk berichtje door het ‘toevallig terugvinden’ van het gesprek, waarin stond dat mijn kat na twee jaar nog leeft. ZONDER mij iets te laten weten en de optie om mijn kat terug in huis te halen. Terwijl ik had gevraagd mij op de hoogte te houden, wat nooit gebeurd is. Ik ben blij dat het katje het goed doet en ze nog leeft, maar het asiel heeft mij enorm teleurgesteld. Dit is niet ok.
Hebben Pixie mogen ophalen met correcte afspraken via e-mail. Heeft duidelijk training gehad voor het gebruik van een kattenbak & heeft een gouden mandje gekregen.
De eigenares heeft een gigantisch groot hart voor dieren! Wij vonden bij haar de liefste hond die we maar konden dromen! Hij is vast en zeker ook goed opgevoed. Mocht iemand interesse hebben voor een Mechelaar: het maatje waarmee hij samen zat Taico is dat vast ook, ondanks zijn temperament!
Heel toegewijde mensen in belang van zowel dier als mens.
ik heb er 2 chihuahua's geadopteerd. Supervriendelijk, massa's uitleg over hoe het aan te pakken de eerste dagen.... zeker ook met de andere honden die ik al heb. Kortom, een aanrader!!!!
Heb contact opgenomen om 2 kittens te adopteren bij hun. Alles ging goed tot mijn vriendin haar shifts veranderd waren en we niet op de afspraak konden zijn 5 dagen op voorhand. 2 dagen na de geplande afspraak had ik nog altijd niets gehoord en besliste ik om zelf contact op te nemen, ik kreeg direct een beklag dat ik "eerst moest nadenken voor ik een afspraak plande". Ze gingen dan nog een mail sturen voor een nieuwe afspraak maar daar heb ik sinds 5 dagen ook al niets meer van gehoord. Moraal van het verhaal : zeer onvriendelijk en onrespectvol. Zou dit asiel zeker niet aanraden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid