facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartspraktijk Guy Soetaert

Info

Dierenarts gezelschapsdieren, De Haan



"Onze beste zorgenvoor uw beste vriend!"
Adres: Langestraat 34, 8420 Wenduine, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050415395
Stad: Wenduine
Route: Langestraat 34
Postcode: 8420


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenartsen De Haan, Dierenarts AAN ZEE, Dierenarts Breemersch
Recensies
Een pracht dierenarts met een hart van goud. Mijn katjes waren heel blij als ze weer gezond en wel buiten waren. :-
Een zeer bekwame dierenarts die duidelijk en rustig een diagnose weergeeft en waarbij hij je niet onnodig op kosten jaagt uit eigen winstbejag. Enkel nog maar positieve ervaringen, mijn honden komen er ook graag.
Heel goede dierenarts bedankt vanwege flupke
Deze dierenarts is de beste. Hij heeft ons vorig hondje Woefke 17,5 jaar steeds goed verzorgd en we hebben waardig van hem afscheid kunnen nemen 2 jaar geleden. Sinds dit weekend terug ern puppy die we meteen terug bij hem laten nazien of alkes ok is. Onze zoon heeft ook een puppy sinds 4 weken en is ook al langs geweest. Een dierenarts met een hart voor dieren. De beste.
Zeer bekwame dierenarts waar wij met onze katten naar toe gaan. Steeds correcte service en dier vriendelijk, wij kunnen deze dierenarts warm aannbevelen
We zijn een keer op consultatie geweest voor onze hond die met artrose zat in zijn heupgewricht, en zijn hier op een heel goede manier mee geholpen. Dierenarts heeft ontstekingsremmers en voedingsupplement voorgeschreven waar onze hond nog lange tijd goed mee is geweest! Zeker de moeite om van Merelbeke naar Wenduine te komen.
Dierenarts van wacht? ? Gelbeld via praktijk 227 Blankenberge,hond moest bloed overgeven Geen vervoer dus taxi bellenarts komt niet aan huis mocht direct komen taxi zat in de fille, arts belde terug na 30min waar ik bleef en zegde tegen mij dat hij nog andere dingen te doen had onvriedelijk dan maar een andere dierenarts gebeld in 20min was hij daar gelukkig
Eind augustus, tijdens ons verlof in Blankenberge, zijn we met onze maltezer 's zondags naar mr Soetaert, toen arts van wacht, geweest. Heerlijke ervaring : héél vriendelijk, écht vakbekwaam én een grote dierenvriend! Een echte aanrader, hoor !
Hoewel zaterdagavond en gesloten mochten we toch langsgaan met herniaprobleem met ons hondje. Heel veel waardering en dank hiervoor! Absoluut een aanrader!
Op zaterdagavond na een ongeluk met de staart van onze James dierenarts Soetaert gecontacteerd. Hij stond meteen klaar met zijn goede zorgen en stelde de baasjes ook gerust. Een dierenarts die zijn slogan waar maakt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid