facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartspraktijk De Meander

Dierenartspraktijk De Meander
Adres: Bosstraatje 22, 9270 Kalken, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09 367 73 50
Stad: Kalken
Route: Bosstraatje 22
Postcode: 9270


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Veearts Kalken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Winny Chanet Dierenarts Winny Chanet 749 meter Zeer vriendelijke en professionele dierenarts! Zoekt naar de gepaste oplossing voor d...
Recensies
Ik en mijn hond Richie zijn zeer tevreden over de professionele aanpak van de arts. Ik raad dr . Hartelijk dank
We komen hier sinds januari met onze puppy en ze hebben ons hier al heel goed geholpen. We hebben al drie keer een andere dierenarts gehad, maar ze zijn allemaal enorm vriendelijk en ze weten heel goed wat ze doen.
Wij komen helemaal van sint-niklaas tot Kalken voor de beste dierenarts die we ons konden wensen! Bedankt Liana om zo oprecht bezorgd te zijn over onze jonge kater en ons bij te staan met de juiste adviezen. Heel dankbaar!!
Vandaag eerste keer op consultatie geweest met Tyson. Zeer goed en vriendelijk ontvangen. Vlot en goed geholpen. Zeker een aanrader. Wij zijn alvast vaste klant. Kelly en Tyson.
Het team is steeds beschikbaar met goeie raad en zorgen voor de perfecte opvolging van mijn 2 honden op een vriendelijke, gemoedelijke manier top!
Super goed. Ze stelden de honden meteen rustig. Alles werd klaar en duidelijk uitgelegd.
Onze lazy is nu 3jaar de zwarte panter en onze lieve moesty is 24jaar juist dat ze niet meer kan miauwen geen geluid meer
Heel vriendelijk bekwaam personeel met een hart voor dieren.
Rustige, duidelijke informatie en correct optreden in acute situatie!
Heel veel zorg voor onze viervoeter Grace, ze wordt een dagje ouder en krijgt pilletjes tegen incontinentie, na 2 dagen al direct resultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid