facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Zavelberg

Dierenartsenpraktijk Zavelberg
Adres: Karolingerslaan 12/0001, 3400 Landen
Telefoonnummer: 0470121632
Stad: Landen
Route: Karolingerslaan 12/0001
Postcode: 3400



op zoek naar gerelateerd: dierenarts landen, dierenarts walsbets, dap arckendal openingstijden, dierenarts attenhoven, dierenarts van wacht landen, mijn dierenarts, dierenarts landen de roeck, dierenarts gingelom
Recensies
Dana is een top dierenarts! Met heel veel liefde zorgt ze voor je huisdier. Ze blijft zoeken tot ze een oplossing heeft gevonden. Ook stelt ze zich zeer empatisch op, ze is eerlijk & realistisch
Zeer vriendelijk en is heel goed met dieren. Ben heel tevreden met de dierenarts
Uiterst vriendelijk, behulpzaam, zacht maar aquraat. Warme omgang en respectvol zowel naar dier als baas. Groot hart voor dieren en vragen van kinderen. Hier wordt de nodige tijd genomen voor onderzoek, afweging, besluitvorming en communicatie. Baasje wordt betrokken in behandeling en keuzemogelijkheden. Zelden zo een goed gevoel gehad bij een dierenarts. Dikke duim en heuse pluim.
Zeer vriendelijk onthaald voor de eerste x. Onderzoek was heel correct. Bedankt.
De beste dierenarts dierenarts die je kan hebben. Zeer geduldig in omgang met dieren en baasje. Wij willen geen andere DA voor onze dieren. Vandaag ons nog uit de nood geholpen voor een gevonden dier. Dana top DA.
Zeer vriendelijk en dierenarts met kennis van zaken. Een echte dierenvriend die bekommert is om het welzijn van uw huisdier. Parking voor de deur! Een aanrader.
Super vriendelijke dierenarts. Begaan met de dieren maar ook met de baasjes. Staat open voor alles. Parking voor de deur. Aparte onderzoekskamers voor kat en hond. Ruim assortiment aan voeding. En je kan online afspraak maken als ook medicatie of voeding bestellen.
Een heel fijne en aardige dieren arts ze help me telkens praktisch onmiddellijk als ik denk dat er iets is met mijn hondje.
Supervriendelijk en heel lief voor mijn hondje. Geeft altijd goede raad en blijft zoeken naar oplossingen!
Zeer vriendelijk - duidelijk en behulpzaam. Zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid