facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk VAN POOT TOT KLAUW

Dierenartsenpraktijk VAN POOT TOT KLAUW

Info

Dierenartsen Jaak Clijsters & Joyce van der Burgt.

U kan bij ons terecht met uw hond, kat, konijn, cavia, hobbyvarken, rundvee, kleine herkauwer en paard

Geschiedenis

Gezelschapsdieren: +32 (0) 472 99 31 48
Landbouwhuisdieren: +32 (0) 499 32 31 90



"De praktijk is telefonisch bereikbaar tussen de aangegeven openingstijden. Alle consultaties op afspraak. Medicatie en voeding kunt u vrij afhalen op maandag en vrijdag tussen 9-12u en 13-17u. Of op andere dagen wanneer er een dierenarts aanwezig is.Buiten de aangegeven openingstijden werken wij met een wachtdienst. Als u belt krijgt u automatisch te horen wie er van wacht is."
Adres: Weertersteenweg 339, 3640 Kinrooi
Telefoonnummer: 0032472993148
Stad: Kinrooi
Route: Weertersteenweg 339
Postcode: 3640



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts van wacht Kinrooi, Dierenarts Kinrooi, Dierenarts Maaseik, Dierenarts Bree, Dierenarts Opitter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartspraktijk Geert Vermeulen Dierenartspraktijk Geert Vermeulen 6 km Een zeer meegaand en ook zeer lieve dierenarts, hij zet zich echt in voor het dier, v...
Recensies
Eerste keer met mijn hondje daar geweest voor zijn jaarlijkse inentingen en verzorging . Zeer goede uitleg en verzorging.
Ik ben uiterst tevreden over deze praktijk. Ze zijn zeer behulpzaam en vriendelijk
Heel vriendelijk en behulpzaam
Het was een noodgevalletje voor ons kat, we zijn er geen klant maar werden er zeer warm ontvangen en ze nam haar tijd om onze kat de beste zorgen te geven. Dank u Joyce van der Burgt.
Zeer vriendelijk.neemt alle tijd voor je huisdier.gunstige prijs.echte aanrader.
Echt een hele fijne praktijk!!!!
Voor het eerst met Louca, onze Engelse Springer, bij deze praktijk geweest. Voor ons handig dat deze binnen het dorp ligt. Louca was direct op zijn gemak. Erg diervriendelijk en deskundig. Bovendien vallen de reguliere prijzen enorm mee. Tot de volgende keer!
Zeer goed geholpen, tijdens het weekend als dierenarts van wacht. Heel vriendelijk, duidelijke uitleg. Heel blij met de goede service.
Goede service en lief voor de dieren
Vriendelijke dierenartsen voor de eerste keer met puppy Casper geweest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid