facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Tilia

Dierenartsenpraktijk Tilia

Info

Dierenartsenpraktijk Tilia is een praktijk voor kleine huisdieren in het hartje van Zandvoorde. Bij dokters Jana en Eva is het zoals thuiskomen.

Geschiedenis

Dierenartsenpraktjk Tilia is een praktijk voor gezelschapsdieren in het hartje van Zandvoorde. Wij behandelen honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels.
Wij werken met twee dierenartsen zodat er altijd iemand voor u beschikbaar is. Bij dokters Jana en Eva staat uw huisdier centraal en daar maken we graag de tijd voor. Wij proberen een sfeer te creëren waarbij het voor u en uw dier voelt als thuiskomen.

Momenteel is onze praktijk in volle opbouw. Intussen bieden wij voor u al huisbezoeken aan. In een thuissituatie is een huisdier vaak minder angstig of gestresseerd en dat maakt een dierenartsenbezoek een stuk aangenamer.

Voor afspraak, bel 0472 65 74 60 of mail naar [email protected]



"Dierenartsenpraktjk Tilia is een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren in het hartje van Zandvoorde Oostende. Wij behandelen honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels.Wij werken met twee dierenartsen zodat er altijd iemand voor u beschikbaar is. Bij dokters Jana en Eva staat uw huisdier centraal en daar maken we graag de tijd voor. Wij proberen een sfeer te creëren waarbij het voor u en uw dier voelt als thuiskomen.Wij werken enkel op afspraak zodat we voldoende tijd kunnen geven aan u en uw huisdier. Verder bieden wij ook huisbezoeken aan in regio Zandvoorde, Oostende, Oudenburg, Middelkerke, Gistel, Ichtegem, Koekelare, ..."
Adres: Zandvoordedorpstraat 44, 8400 Zandvoorde, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0472657460
Stad: Zandvoorde
Route: Zandvoordedorpstraat 44
Postcode: 8400


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Oostende, Dierenarts van wacht Oostende, Dierenarts zandvoordestraat Oostende, Dierenarts Bredene, Dierenarts Peeters, Dierenarts Eva, Dierenarts Caroline, Dierenarts van wacht Middelkerke
Recensies
Toen Pepper herstellende was van een zware hernia operatie UZ Merelbeke kwamen we bij deze dames terecht! Pepper kreeg van Eva Fysio en oefeningen mee naar huis. Alles wordt heel goed uitgelegd en ze nemen hun tijd om ook naar jou te luisteren. Maurice de andere Franse Bulldog gaat dankzij de goede zorgen voor Pepper nu ook naar deze dierenartsenpraktijk. Een tijdje terug had ie enorme pijn in zijn darmen - ik belde en mocht meteen gaan! Toppers in hun vak! met echt een hart voor dieren!
Steeds snel en zeer goed geholpen. Heel vriendelijk en professioneel.
Echte dierenartsen die begaan zijn met je dieren en je uitstekend begeleiden!
Goede zorgen toegebracht aan mijn pofferpoes
Mijn kat is vanzelfsprekend het waardevolste lichtpunt in mijn alleenwonende leven. Ik kan nog uren doorgaan, maar mensen met huisdieren snappen me wel. Natuurlijk is enkel het beste goed voor haar. Ik woon 80km verwijderd van Tilia, maar naar mijner ondervinding is dit gewoon de beste dierenartspraktijk in de wijde omgeving. Wat een service! De liefde voor ieder dier die er door de voordeur komt binnengewandeld is gewoon fantastisch! Transparante communicatie en en klare uitleg voor de leek.
Super vriendelijk, veel informatie gekregen. En de hond voelt er zich goed op z'n gemak.
Zeer goed en vriendelijke bediening en zorgt goed voor de dieren goede dierenarts
Een top team die altijd klaarstaat en die nu goed voor onze zieke Fien zorgt. Een professionele aanpak en heel lief en behulpzaam voor de dieren. Dank je voor de goede zorgen!!
Waarom zou je geen 5 sterren geven? Als je er naartoe gaat en je bent tevreden, dan mag dat gezegd worden.
Heel professioneel en vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid