facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk 't Hof

Dierenartsenpraktijk 't Hof

Info

DAP 't Hof is een moderne, goed uitgeruste praktijk voor gezelschapsdieren. Voor dringende gevallen kan u ons 24/24u 7/7d bereiken op +32 (0)3 667 62 63.

Geschiedenis

Ons team bestaat uit 5 dierenartsen en 3 assistentes. Een jarenlange ervaring aangevuld met regelmatige bijscholing zorgt voor een brede en diepgaande kennis. Onze praktijk is gelegen in het centrum van Essen op de hoek van Nieuwstraat en Hofstraat. Achter de praktijk is in de Hofstraat een ruime privé-parking voor ons cliënteel. Doordat we op één locatie werken waar al het onderzoeksmateriaal (o.a. echo, röntgen, bloedanalyseapparatuur…) aanwezig is, kunnen we snel en accuraat diagnoses stellen en zo ook snel de juiste behandeling met u bespreken en opstarten.

Wij werken enkel op afspraak.
Voor het maken van een afspraak, voor het bestellen of ophalen van medicatie kan u ons steeds tijdens de openingsuren bereiken op het nummer 0032 (0)3 667 62 63.



"Wij zijn een moderne en goed uitgeruste praktijk voor kleine huisdieren. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor spoedgevallen op +32 3 667 62 63."
Adres: Nieuwstraat 19, 2910 Essen
Telefoonnummer: 0032 (0)3 667 62 63
Stad: Essen
Route: Nieuwstraat 19
Postcode: 2910


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Deleu, Dierenarts Aan de Heikant Kapellen, Dierenartsenpraktijk Wuustwezel, Het Hof, Tarieven dierenarts België, Dierenkliniek Kapellen, Babette Dierenarts, Aan de heikant tarieven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Tasha Budts Dierenarts Tasha Budts 2 km Het was voor ons de eerste keer bij haar maar tot ons tevredenheid geholpen
Dierenartsen Noord Dierenartsen Noord 5 km Zeer vriendelijk en echt goed voor mijn honden, super mensen 1 voor 1
Recensies
Nieuw in België hadden we een nare ervaring met een dierenarts, maar deze praktijk heeft het vertrouwen volledig hersteld nav de andere praktijk. Vriendelijk, kundig en nemen de tijd. Alleen al het feit dat ze het matje insprayen met feliway voor ik de kat uit de carrier haal is 5 sterren waard
Ontzettend fijne dierenartsenpraktijk. De dierenartsen zijn heel vriendelijk, stellen je huisdier echt op hun gemak. De wachtkamer is confortabel voor je huisdier. De kat kan rustig op hoogte plaatsnemen in zijn reismand. Ze hebben rustgevende spray waardoor mijn kat altijd erg ontspannen is. Dat is heel fijn, zeker na een autorit waar hij niet erg van geniet. Dierenartsen denken met je mee en maken echt verschil in de consultatie!
Lief en deskundig personeel. Dankbaar voor hetgeen wat ze voor onze hond gedaan hebben
Heel erg betrokken en professioneel. Zelfs op zondagavond. Volgende ochtend vroeg werd er al geïnformeerd. Voor mij geen andere dierenarts meer.
Goed ontvangen en afspraak verliep netjes op tijd. Kreeg vooraf meer dan voldoende info over het onderzoek alvorens de seniorencheckup voor mijn kat begon. Zelfs de kosten werden vooraf meegedeeld. Mercikes Uitslag: Kat is gezond en wel. Baasje blij
Komen hier voor onze honden en kippen. Erg tevreden, ze nemen echt de tijd en voel me serieus genomen. Prijs kwaliteit is goed.
Financieel belang is belangrijker dan dierenwelzijn. Heel nare ervaring.
Een echte aanrader, wij komen vanuit Nederland en is zeker te doen. Zeer fijn welkom en ontvangen.
Wij komen nu ongeveer 2 jaar met onze 2 katten bij deze praktijk. Vanaf het begin af aan al goed ontvangen. Onze katten zijn erg bang en hier wordt zo goed mee omgegaan. Ze hebben een speciale katten wachtkamer waar ze al tot rust komen voor de behandeling begint. Superlieve dierenartsen die de onze beestjes rustig benaderen. Één van onze katten heeft vaak last van blaasontsteking. De dierenarts verwachtte van de stress maar dit kon ook met de nieren te maken hebben. Dat was dan wel zeer onwaarschijnlijk omdat ze nog jong is. Dierenarts heeft eerlijk aangegeven dat ze het kunnen onderzoeken maar dat dit veel geld kost en toch zeer onwaarschijnlijk is maar dat lag aan onszelf. Uiteindelijk niet gedaan en bleek het toch van de stress. Wij zijn blij dat de dierenarts eerlijk is geweest over het eventuele dure onderzoek. Ze zijn totaal niet op geld uit maar kijken en denken mee. Onze kat is nu veel minder gestrest en naar de dierenarts gaan is nu helemaal niet zo erg meer.
Zeer vriendelijke en behulpzaam op alle vlakken om u verder te helpen met uw huisdier
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dierenartsenpraktijk 't Hof met het openbaar vervoer


Essen Atheneum 140 meter
444
448
674
676
Essen Gemeentehuis 220 meter
444
447
448
670
674
676
679
Essen Bibliotheek 240 meter
444
447
448
670
674
676
679
Essen Gemeentehuis 260 meter
444
447
448
670
674
676
679
Essen Bibliotheek 270 meter
444
447
448
670
674
676
679

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid