facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Stephanie Maere

Dierenartsenpraktijk Stephanie Maere

Geschiedenis

Welkom op de facebookpagina van onze praktijk!

Bij ons staan kwaliteit en een persoonlijke aanpak centraal.

Het team bestaat uit een dierenarts (Vakdierenarts kleine huisdieren) en een dierenartsassistente, samen zorgen we voor de beste zorgen voor uw huisdier.

Omdat we aan alle dieren voldoende aandacht willen geven, werken we altijd na afspraak . Hierdoor vermijden we lange wachttijden en gestresseerde dieren in het spreekuur. Dit komt de kwaliteit van het onderzoek en de behandeling ten goede.
Een afspraak kan je telefonisch of online maken, via de link "nu boeken" hierboven of via onze website.

Dierenartsassistente Sara is elke weekdag van 9 tot 12.30u op de praktijk aanwezig. Je kan bij haar terecht voor het afhalen van voeding, medicatie, om uw dier te wegen of om een afspraak te maken. Als deze uren niet passen kunnen we zeker een ander tijdstip afspreken.

Een afspraak maken of een bestelling doorgeven van dierenvoeding of medicatie kan telefonisch, via sms of via email.

Aarzel nooit om contact met ons op te nemen, wij helpen u en uw dier met plezier verder!

Stephanie en Sara

Adres: Leopold II Laan 224a, 8670 Oostduinkerke-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 488 250 250
Stad: Oostduinkerke-Bad
Route: Leopold II Laan 224a
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts van wacht
Recensies
Onze vier viervoeters zouden zich geen betere dierenarts kunnen wensen. Een krak in haar vak en vlot in de omgang. Ook bij de dierenarts assistente voelt u zich direct op uw gemak Een superteam
Stephanie is meest zorgzame dierenarts die je je kan voorstellen. Het is ook belangrijk te onderstrepen dat ze ook helder en duidelijk alle noodzakelijke info geeft.
Vorige week moest onze hond spyder met spoed geopereerd worden owv een gekantelde maag. Topdierenarts! Stephanie en Sarah hebben zijn leven gered. Eeuwig dankbaar
Vriendelijke ontvangst door de assistente en zeer bekwame en hartelijke dierenarts. Onze katten zijn er steeds snel geholpen.
vandaag terug gegaan op uitnodiging van Stephanie en is heel goed onderzocht en is gezond verklaard! Zelfs uitleg gekregen rond castratie en de methoden. Ben echt heel tevreden nieuwe afspraak op 1februari met shadow en Elvis onze nieuwe huisgenoot voor hun inentingen.
Super praktijk!
Super goeie verzorging!
Heel erg tevreden van de service , en haar assistente , een aan te raden dierenarts , ga teruggaan met mijn volgende hond .
Super dierenarts!
Supervriendelijk en behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid