facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Plantijn

Dierenartsenpraktijk Plantijn

Info

Onze dierenartsenpraktijk is elke werkdag geopend tussen 9 u en 19 u.
Wij werken enkel op afspraak. Buiten deze uren kan u terecht op onze spoeddienst.

Geschiedenis

Welkom op de facebook pagina van dierenartsenpraktijk Plantijn

Onze praktijk werd opgericht in 1976. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een groepspraktijk met 6 dierenartsen en 3 dierenartsassistentes.
Ons doel is hoogwaardig werk te leveren zonder het vertrouwelijk contact met onze patiënten en hun baasjes te verliezen. Geen enkele patiënt is immers hetzelfde en wij vinden het belangrijk om voor elk dier en zijn baasje een oplossing op maat te bieden.
Ieder van ons heeft een ruime ervaring en basiskennis. We staan dus allen klaar om de alledaagse kwaaltjes van uw huisdieren te verzorgen. Daarnaast verdiept ieder van ons zich in een specifiek vakgebied.
Dankzij onze diverse interesses kunnen we verschillende onderzoekstechnieken en behandelingen aanbieden. We volgen hiervoor dan ook allen regelmatig opleidingen in binnen- en buitenland zodat we mee evolueren met de meest recente ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Complexe gevallen worden in team aangepakt en kunnen zo met de beste zorg behandeld worden.



"Consultatie enkel op afspraak. Voor spoedgevallen zijn wij ook bereikbaar op werkdagen 19:00 - 22:30, op zaterdag 10:00 - 13:00 en 17:00 - 19:00, en op zondag 10:00 - 12:00 en 17:00 - 19:00. Gelieve hiervoor eerst te bellen."
Adres: Bosduifstraat 18-20, 2018 Antwerpen
Telefoonnummer: 032357385
Stad: Antwerp
Route: Bosduifstraat 18-20
Postcode: 2018


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Antwerpen centrum, Tarieven dierenarts Antwerpen, Dierenarts Antwerpen Noord, Goedkope dierenarts Antwerpen, Dierenarts Antwerpen Berchem, Dierenarts Antwerpen Zuid, Dierenarts Borgerhout, Dierenarts van wacht Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenfysio Lagom Dierenfysio Lagom 849 meter Fysiotherapie voor kleine huisdieren. Bekijk de website voor meer informatie omtrent ...
Vet à Vélo Vet à Vélo 2 km Heel blij dat we een dierenarts hebben gevonden die onze bejaarde katten aan huis kan...
Dierenartsenpraktijk Van Dessel Dierenartsenpraktijk Van Dessel 2 km Fillie en ik hadden een aangenaam eerste bezoek bij de ‘dokter’. We werden beiden sup...
Dierenarts Lise Daelman Dierenarts Lise Daelman 3 km Bij dierenartsenpraktijk Daelman kan u terecht voor eerstelijnsdiergeneeskunde maar o...
DAS - dierenarts DAS - dierenarts 3 km zeer vriendelijk goed behandeling een heel tevreden hondenliefhebber. knap werk
Dierenarts Cuppens Annette Dierenarts Cuppens Annette 6 km Steeds goed geholpen,ook steeds vriendelijke en correcte bijstand aan de telefoon.bij...
Praktijk Zorgvliet Praktijk Zorgvliet 7 km Top arts en lief voor mijn 3huis genoten
Recensies
Al jaren komen we met onze 3 katjes hierheen. Ons mama ook. Zitten met meerdere artsen bijeen, je wordt meestal wel steeds door dezelfde arts behandeld, maar ze zijn allen super vriendelijk en net zoals ik, complete into the animals.
Ik zocht een praktijk waar een orthopedist aanwezig was voor mijn hondje wegens problemen met zijn knieschijf. Ik belde vandaag en mocht om 16u langskomen bij de aanwezige orthopedist. Bij aankomst kreeg ik te horen dat de orthopedist in vergadering zat en niet gestoord mocht worden. Dit was echt wel een teleurstelling want het was mijn eigen dierenarts die reeds een diagnose had gemaakt maar mij aanraden een orthopedist te raadplegen voor een operatie. Ik kreeg dus gewoon een dierenarts die dezelfde diagnose maakte. Er werd gewoon effen naar de knie gekeken…. Geen spuitje of medicatie. En moest 81€ betalen !!!! Ze wisten mij te zeggen dat de ingreep 1000€ zou kosten zonder medicatie. Dit zou de orthopedist nog per mail bevestigen. Kreeg de mail en plots is het tussen de 1300€ en 1500€ !!!! Dit zijn op het internet de prijzen voor een grote hond terwijl ik maar een mini keesje heb. Ik heb ondertussen naar 5 dierenklinieken gemaild waarvan de prijzen rond de 600€ liggen. Groot verschil!!! Vind het niet kunnen als je specifiek een afspraak vraagt bij de orthopedist dat je maar een dierenarts krijgt en voor 10 min 81€ moet betalen.
Super bekwame arts Olaf Tas Nam zijn tijd, dacht mee na en jaagde ons ook niet op onnodige kosten. Ging ook heel goed met mijn hond om. Straight to the point maar dat apprecieer ik enorm.
Topteam! Zelfs voor dringende verzorging staan de dierenartsen steeds klaar. Het leven van onze Cocker is gered geweest door snel in te grijpen. Onze wolfshond hebben ze grondig onderzocht toen ze een agressieve ziekte had. We hebben dier-menswaardig kunnen afscheid nemen. Onze derde hond komt er graag. Vriendelijke ontvangst op de balie en door de dierenartsen. Hier maken ze echt tijd voor mens en dier.
Zeer lieve, begripvolle praktijk. Je kan vlot en snel een afspraak regelen, en als er dan eens iets misloopt zoals de patiënt die thuis niet in de reismand wil, dan zijn ze heel hulpvaardig. Ik breng mijn beestjes met het volle vrtrouwen naar hier.
Ik stond daar met mijn gewonde, hondje en kreeg een snelle, vriendelijke zorgvuldige en aandachtige opvang. De kosten daar was ik niet op voorbereid, maar ik vergat er zelf wel neer te vragen.
Super dierenarts die erg bekwaam en vriendelijk is! Fijne praktijk. Zeker een aanrader!
Top dierenartsen praktijk. Zeer geduldig, deskundig en vriendelijk.
Zoals altijd zeer professioneel en zorgzaam voor onze huisdieren
Zeer goede clinic voor huisdieren Deze mensen weten met wat ze bezig zijn. Ik raad het aan iedereen aan. Zeer proper practice en je mag alles vragen. Mijn dank aan Dr. Thys De schuyter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid