facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Nachtegaele

Dierenartsenpraktijk Nachtegaele

Info

Dierenartsenpraktijk kleine huisdieren

Geschiedenis

In geval van spoed, andere dringende gevallen of indien u gewoon een vraag heeft, is er steeds een dierenarts te bereiken op het nummer 051 30 51 32, 24u op 24u, zeven dagen per week.



"In de weekenden is er altijd 1 van onze eigen dierenartsen van wacht."
Adres: Dam 34, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 051/30.51.32
Stad: Izegem
Route: Dam 34
Postcode: 8870



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Torhout, Dierenarts Ieper, Dierenarts Bredene, Dierenarts Gent, Dierenarts Gullegem, Dierenarts Verdonck Roeselare, Nachtergaele Nazareth, Oogspecialist hond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Kim Malysse Dierenarts Kim Malysse 2 km Zeer vriendelijk en goede zorgen voor ons FLETJE
Recensies
Prima. Rustig, op afspraak, professioneel. Telkens weer. En bij clumber spaniels willen we regelmatig weten of alles OK is!Ook al vrienden en kennissen gestuurd die tevreden zijn. Een specialist blijft een specialist!
Na doorverwezen te zijn door onze dierenarts naar Dierenarts Nachtegaele voor het oogje van onze viervoeter hebben we onmiddellijk een afspraak gemaakt en mochten snel langsgaan, we zijn supervriendelijk goed ontvangen, zeer duidelijke uitgebreide uitleg over de toestand van het oogje, en ook vooral zeer goed omgaan met de dieren hoe ze hun vertrouwen winnen en hen op het gemak stellen zodat ze zonder problemen het oog kunnen onderzoeken topservice
bedankt voor de goede zorgen en begeleiding bij het afscheid moeten nemen van Umbro,heb een goed gevoel,ondanks de pijn dat het doet,top team!!!bedankt
Doorverwezen door de dierenarts voor de oogjes van mijn britste korthaar. Heel snel een afspraak kunnen krijgen alsook snel de ingreep kunnen inplannen. Voor de ingreep is ze alsook volledig onderzocht om zeker te zijn dat het veilig was om onder narcose te gaan.
Zeer vriendelijk, proper en correct zaak. Dierenartsen stellen dier en baasje gerust. Top!
Vriendelijk, grondig en gespecialiseerd onderzoek, ondanks eerste raadpleging voelde ik me meteen thuis. Geeft goede uitleg en advies.
Het vlees bij slagerij de nachtegaal smaakt nooit vers. Precies ofdat er geen liefde zit in de dieren die jullie behandelen.
Ik ben er klant met mijn chihuahuatje Ymke en nu ook met mijn pup Irina en je word daar heel goed ontvangen. Goede duidelijke uitleg en heel sympathieke en vriendelijke dierenartsen. Voor ons is het niet naast de deur, maar rij er graag een stukje voor. Baasje van Ymke en Irina uit Brugge.
Zeer professioneel, direct resultaat en een uitstekende feedback
Onze nieuwe telg van de familie ging op eerste onthaal/controle bij Dokter Luc. Zeer aangenaam verrast. Top in properheid en zorgen voor de dieren en alle uitleg naar ons toe, zelf uitleg van de wachtdienst voor vaste klanten. Onze keuze om hier blijvend te komen met onze kleine Mira is bevestigd!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid