facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Het Spoor

Dierenartsenpraktijk Het Spoor

Info

Dit is de facebookpagina van dierenartsenpraktijk Het Spoor in Geel.



"Dierenartspraktijk Het Spoor is een groeiende praktijk met 5 dierenartsen. Dierenarts Carla Esmat, Tess Engelen, Joke Dilen, Sasha Feyen en Kaat Van Gils.Een persoonlijke aanpak van de patiënt en zijn baasje vinden wij erg belangrijk. We streven naar de beste behandeling voor ieder dier, rekening houdend met uw wensen. We zullen steeds de gezondheidstoestand van uw dier, de mogelijke verdere onderzoeken, de gepaste behandeling en de daar bijhorende kosten met u bespreken. Zo komen we samen tot de beste oplossing voor uw huisdier.Wij besteden graag de nodige aandacht aan zowel dier als eigenaar en willen steeds de nodige tijd nemen voor een consultatie. We kiezen er daarom ook bewust voor om enkel op afspraak te werken."
Adres: Retieseweg 7, 2440 Geel
Telefoonnummer: 0496219121
Stad: Geel
Route: Retieseweg 7
Postcode: 2440


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: 'T Spoor dierenarts, Dierenkliniek, Dierenarts app, Dierenarts Geel ten Aard, Dierenarts van wacht Geel, Dierenarts Dillen, Dierenarts Geel, Dap de Bergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dap PetCare Dap PetCare 3 km Al 26 jaar klant bij Dap PetCare en nog steeds tevreden! Service opvolging, analyse i...
Dierenarts Kurt De Meyer Dierenarts Kurt De Meyer 3 km Lief voor de dieren , ons kat prima behandeld Top service!!
DAP Klavet DAP Klavet 7 km Zeer vriendelijke spontane en ze staan altijd klaar dierenartsen..
Recensies
Zeer vriendelijke en bekwame dierenarts praktijk. Ze werken ook samen met andere praktijken om complexe zaken te bespreken, wat enkel maar een pluspunt is. Goede dierenverzorging wordt er hoog in het vaandel gedragen. Alvast bedankt voor de goede zorgen aan onze Vidar.
Deze praktijk verdient 6 sterren. Geweldig lief en innemend. DIKKE PROFICIAT!!! VAN WIM EN ANNEMIE
Zeer tevreden, goeie uitleg over de nabehandeling, of verdere onderzoeken,vriendelijk en behulpzaam
Snelle en vriendelijke service. Professionele omgeving. Makkelijk parkeren
Top team hebben ze daar !! Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam, Zeker een aanrader !
Zeer goed ontvangen en geholpen op paasdag. Onze Duitse dog Nell bleek goed ziek te zijn, maar door de hulp van dr Carla is ze ondertussen weer helemaal genezen!
Na enkele dierenartsen geprobeerd te hebben eindelijk hier terecht gekomen. Zeer bekwaam en ze nemen veel tijd voor je dier. Zij hadden ontdekt dat de oorontsteking van mijn kat eigenlijk een hersentumor was. Heel vriendelijk. Zeker aan te raden!
supergoeiedierenarts die haar beroep goed uitoefend. ben net overgestapt naar haar omdat mijn vorige dierenarts onbekwaam was en geld uit mijn zakken zoog zonder enige beterschap van mijn diertje. deze nieuwe dierenarts gaf me uitstekend advies en stuurde me door naar een tand en kaakspecialist voor poezen... iets wat mijn eerste dierenarts meteen al gedaan moest hebben. ze zijn zeer vriendelijk en diervriendelijk hier !!!
Heel vriendelijk, en ze hebben de tijd genomen om samen naar oplossingen te zoeken. Ook de nazorg.
Ik ben met mijn hond zeer goed en snel geholpen. Het personeel was alweer supervriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid