facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Dr. Vorstermans en Dr. Rijke

Adres: Tiensesteenweg 209, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: +3211682442
Stad: Sint-Truiden
Route: Tiensesteenweg 209
Postcode: 3800


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: dierenarts sint-truiden, Petra Rijke, het park sint-truiden, Dierenarts Sint-Truiden schurhoven, Dierenarts Zoutleeuw, Dierenarts van wacht Zoutleeuw, Dierenarts Leers, Dierenartsencentrum Het Park Sint-Truiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartsencentrum Het Park Dierenartsencentrum Het Park 2 km Werd niet geholpen met zo een ziek hondje. Sorry dat is niet diervriendelijk .zeer on...
Dierenartsenpraktijk De Kabei Dierenartsenpraktijk De Kabei 4 km Top dierenartsen, en de liefste mensen
Dierenartsencentrum Quintinus Dierenartsencentrum Quintinus 9 km Heel vriendelijk en behulpzaam.
Recensies
Zij zijn de allerbeste dierenartsen van Sint Truiden en van ver daarbuiten . Een van mijn 2 honden was heel erg ziek , het was echt kantje boord . Ze hebben alles , maar dan ook alles gedaan om hem terug beter te maken . En , ...... het is hen gelukt . Ze hebben hem behandeld alsof het hun eigen hond was ... Ze zijn beide top- dierenartsen en ook als mens zijn ze goud waard.
Heel goede dierenarts. Altijd juiste diagnose. Die behandelen jouw dier alsof dat hun eigen was. Eerlijk dus. Wel beetje prijzig maar hier kom je maar een keer en je weet wat met je dier scheelt I.p.v lopen paar keren naar hetzelfde of andere dierenarts. Voor mij is het de beste dierenarts.
Tot nu toe kan ik alleen maar zeggen dat hij de beste zorgen geeft aan mijn dieren...geeft ook altijd een begrijpbare uitleg van de ziekte die zich manifesteert...zeer aan te bevelen.
Geweldige dierenarts. Hij is rechtuit. We hadden vlug een afspraak. Mijn +/- 2 maanden oud canarievogeltje had een zwelling onder het oog. Dierenarts verwijderde alles. Maar hij vreesde voor het leven. Het vogeltje wou geen eten meer aanvaarden. En toch probeerde de ouders het nog eten te geven. Het is vandaag overleden.
meerdere keren moeten terug gaan en nog een foute diagnose en niet zo vriendelijke mensen.
Geweldige man, neemt tijd voor de beestjes te onderzoeken en legt geduldig alles uit!! Wat jammer dat er zulke negatieve reacties komen. Ze zijn allebei direct en rechtuit. Sugarcoaten is voor mij niks dus hun aanpak bevalt me wel. Dan weet je tenminste waar je aan toe bent
Zeer behulpzame artsen. Hebben het beste voor met je huisdieren alsof het hun eigen zijn. Niet zo duur, normale prijs. Met vragen of raad kan je steeds terecht met de artsen en ook bij hun assistente, niets is hun te veel.
Top dierenartsen altijd tot het uiterste gaan om je huisdier beter te maken.
Al 29 jaar klant en nog steeds heel tevreden van beide dierenartsen. Altijd eerlijk en oprecht ,en recht voor de raap . Zeer tevreden en hebben kennis van hun beroep .
Veel blabla en veel teveel geld! Grof en onvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid