facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk De Wal

Dierenartsenpraktijk De Wal

Info

Onze praktijk is er voor iedereen. Zowel voor de kleine dieren zoals honden, katten, vissen, vogels, reptielen ... als grote paarden en vee.

Geschiedenis

Welkom bij dierenartsenpraktijk De Wal in Overpelt. Onze praktijk is er voor kleine huisdieren (zoals de woef en de poes) en voor grote dieren (de paarden en nutsdieren). Een gespecialiseerde arts is er ook voor vogels, evenals voor vissen én een voor reptielen.

Vier dierenartsen staan tot uw dienst: Paul Kumpen, Ine Reumers, Sabine Claasen en Eline Dessers. Omdat we als team werken, hebben we niet alleen uiteenlopende specialisaties in huis, maar we kunnen ook investeren in nieuwe apparatuur en technieken. We gebruiken bijvoorbeeld kijkoperaties zoals laparoscopie en artroscopie, waardoor we een klassieke zware operatie vaak kunnen vermijden en uw dier veel sneller geneest.

Uw dier kan onverwacht erg ziek worden, daarom staan we de klok rond voor u klaar. Dag en nacht, ook in het weekend! Hoe werkt dit?
U kunt tijdens de spreekuren zonder afspraak langskomen met de "klassieke" huisdieren zoals honden, katten, konijnen en cavia's. Voor "moeilijke" dieren (agressie, angst e.d.) komt u best op afspraak, ze worden dan niet geconfronteerd met andere patiënten. Ook voor de paarden en de minder courante dieren zoals vissen, eenden, kippen, reptielen, knaagdieren (hamster, muis en rat), maakt u een afspraak zodat een gespecialiseerde dierenarts aanwezig is.

Afhalen voeding & medicatie
Elke werkdag tijdens de kantooruren (9-12u en 13-17u) of tijdens de spreekuren.

Adres: walstraat, 28, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: 011 64 21 57
Stad: Overpelt
Route: walstraat, 28
Postcode: 3900


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 10:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Neerpelt, Dierenarts van wacht Pelt, Dierenarts Pelt, Dierenarts Achel, Dierenarts Hannelore, Dierenarts Peer, Dierenarts van wacht Neerpelt, Dam dierenarts
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartspraktijk De Ring Stijn Peeters Dierenartspraktijk De Ring Stijn Peeters 2 km Vandaag met onze kat als noodgeval naar dierenarts geweest bij Stijn. Het was een sup...
Dierenarts Maité van Heeswijk Dierenarts Maité van Heeswijk 2 km Fijne dierenarts en genoeg tijd
Recensies
Maken grofweg veel fouten in de behandeling, houden je aan het lijntje ten koste van het dier. Ons hondje is er niet meer dankzij hun handelen. Ons hondje had een wondje aan zijn pootje. Dat zou volgens de artsen vanzelf dichtgroeien. Bijna vier weken kwamen we om de paar dagen langs op controle en verband wissels. De grootste fout achteraf. Op het moment dat we zagen dat het niet klopte zijn we overgestapt naar een andere dierenarts. Daar kregen we een bevestiging op onze vermoedens. Een wond zo groot gaat niet vanzelf dicht!! Zo’n wond moet binnen vijf dagen behandeld worden om infectie te voorkomen. Precies dat krijg je op de dierenartsen opleiding. Ons hondje is uiteindelijk behandeld door wel een goede dierenarts, helaas heeft het door het lange aan modderen van de Wal niet meer mogen. baten en is ons hondje alsnog overleden aan een bacterie die van zijn wond in de bloedbaan terecht is gekomen. Uiteindelijk hebben wij het hier voorzichtig over gehad met andere mensen en wat bleek?! Er waren meerdere mensen met de zelfde ervaring. Wij gaan nooit meer, een gewaarschuwd mens telt voor twee dus ik hoop dat mensen goed nadenken voor ze daar een stap over de drempel zetten.
Enorm slechte service … rekenen kosten aan die niet gebeurd zijn! Mijn paard had een wonden en deze is alles behalve genezen. Ze schrijven verkeerde medicatie voor ! Echte geldwolven! Hier kom ik nooit meer naartoe. Niet eens 1 ster waard !!!!
Heel onbeschoft!! We krijgen rekeningen binnen van dingen die niet gebeurd zijn! Als we daarvoor bellen smijten ze de telefoon neer. Hier komt ik nooit meer terug!!! Totaal geen aanrader
Heel goede dierenartsen, staan altijd klaar en geven deskundig advies.
Zelfs 1 ster is nog te veel! Een van de slechtste dierenartsen die ik ooit heb meegemaakt. Slechte behandel methodes, verkeerde medicatie voorschrijven. Wij gaan er nooit meer naartoe. Doe het je hond niet aan.
Altijd super goed geholpen door de fantastische dierenartsen bij dierenartsenpraktijk De Wal. Nu al meerdere jaren klant en ze staan altijd voor je klaar, dag en nacht! Dankjewel voor jullie inzet!
Zeer slechte ervaringen meerdere maals...weten niet met jonge paarden om te gaan .sturen rekeningen over werkzaamheden die niet zijn gebeurd,maar wel aangerekend, komen ongevraagd langs, en waar ze voor komen blijkt dan nog niet te lukken met 2 man draadjes er uithalen..draadjes blijven zitten, factuur, draadjes verwijderd. Echte geldwolven, meer kan ik er niet van zeggen Nooit,maar dan ook nooit zet die nog een voet op mijn erf
Goede service voor zowel kleine huisdieren als paarden. In de kliniek kunnen ze zowat alle onderzoeken zelf uitvoeren, elke dierenarts heeft zijn of haar eigen specialiteit. En het allerbelangrijkste: het is een top team van professionele, behulpzame en lieve mensen. Wij en onze honden en pony's zijn er al jaren super tevreden klant!! Groetjes van hondenkennel Elmo
Onze pup had zich bezeerd. Onze dierenarts was met verlof en had al andere dierenartsen gecontracteerd maar die zaten vol. Bij deze dierenarts kon ik nog terecht. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader.
Fijne dierenartsen die steeds goed met je huisdier omgaan. Zowel kleine als grote dieren kunnen hier terecht. Je mag ook altijd even binnenspringen om je hond aan de omgeving te laten wennen zodat ze deze plaats niet enkel met vervelende dingen associeren. Ruime parkeergelegenheid op het pleintje voor de praktijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid