facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk De Sphynx

Dierenartsenpraktijk De Sphynx

Info

Dierenarts met grondige kennis van hond, kat, konijn, fret en knaagdier en meer dan gemiddelde kennis van reptielen en vogels. Beschikbaar 'bijna' 7 op 7.



"Dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren.Dierenartsen regio Tremelo met grondige kennis van honden en katten en een meer dan gemiddelde kennis van konijnen, fretten en knaagdieren.We werken uitsluitend op afspraak.U kan ons telefonisch bereiken van maandag tot vrijdag tussen 9 en 20 uur woensdag tot 17 uur.Buiten deze tijden zijn we meestal telefonisch te bereiken voor dringende gevallen.016 53 25 98"
Adres: Pastoriestraat 7, 3128 Baal, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016 53 25 98
Stad: Baal
Route: Pastoriestraat 7
Postcode: 3128



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Nagels, Veearts Tremelo
Recensies
Vriendelijk, en een hart voor dieren. Onze vaste arts
Hier zeker niet komen !! Is echt gevaarlijk voor uw dier U wordt gewaarschuwd
Één goede dierenarts..zo lief met onze hondjes..en ons ook goed geholpen met de afscheid van onze choco In november...dit is ook de rede dat wij haar terug hebben genomen als dierenarts..
Super ,!!! Heel tevreden over de omgang met mijn honden en katten. Voor dringende zaken altijd welkom!
Op een zondagavond na 22 uur mochten wij nog langs komen met een vreemde aangereden poes die wij op straat hebben gevonden. Dat noem ik een hart voor dieren hebben! De week ervoor mocht ik langs komen op een weekdag na 21 uur met mijn hond die 500gr zwarte chocolade had opgegeten. Een levensreddende raadpleging want hij zou dat chocoladefestijn zeker niet overleefd hebben. Wij hebben zelf een topdierenarts maar moest dat niet het geval zijn, zou ik mij zeker met mijn dieren in goede handen voelen bij dierenartsenpraktijk De Sphynx. Altijd paraat en een hart voor dieren. Top praktijk!
Hallo, Wij besloten deze te contacteren tijdens de wachtdienst omdat onze golden retriever plots hevige evenwichtstoornissen vertoonde kon niet meer bewegen , Na een aantal inspuitingen concludeerde deze dierenarts dat we onze 13 jarige retriever best zouden laten inslapen . Later die dag besloot ik de mening te vragen van onze vertrouwde dierenarts en bleek dat onze hond mits de juiste medicatie gewoon weer de oude zou kunnen worden . Nu 4 dagen later en met de juiste medicatie is ze weer helemaal de oude !!.
Dit is gebeurd in maart 2018, maar ik ben er zo kapot van geweest, nog steeds, dat ik er niet over kon schrijven. Ik vind toch dat dit gezegd moet worden... Ik had pas twee dwergkonijntjes gekocht en ik had lang gezocht naar een konijnkundige dierenarts. Ik was bij deze dierenarts uitgekomen via het internet dus ik wilde voor een check-up en de inentingen hier langsgaan. Ik ging binnen met twee jonge konijnen, maar ik kwam buiten met één... De dierenarts heeft de rug van mijn jonge konijntje gebroken, omdat ze het konijn volgens mij niet goed vastpakte naargelang het konijn zich gedroeg zeer angstig en tegenspartelend en veel te hard op het dier drukte om het stil te houden. Het dier krijste enorm hard van de pijn, het was oorverdovend en haar achterlijfje was verlamd. We hebben het dus moeten laten inslapen. Ik weet dat de dierenarts dit niet expres heeft gedaan, maar ik ben mijn konijntje voor altijd kwijt en ik heb nu nog moeilijk met deze traumatiserende gebeurtenis. Ik kan nog altijd niet begrijpen dat dit is kunnen gebeuren en ik ben er nog steeds kapot van dat het diertje zo hard heeft moeten afzien.
Zeer tevreden. Mysterieus, gigantisch kankergezwel op ons jong konijntje vastgesteld geverifieerd door labo. Onbekende oorzaak, kiem gevonden die kanker veroorzaakt in planten. Operatie uitgevoerd, maar gezwel kon niet weggehaald worden. Verdict: zolang ze niet afziet laten genieten van haar korte leventje. Verscheidene dierenartsen gecontacteerd met laboverslag, ook in het buitenland, verdict bleef hetzelfde. Ongeneeslijk, niet lang meer te leven. Maar Dr Nicolaï heeft nooit opgegeven en alle opties bekeken. Ze heeft weloverwogen een antibioticum voorgeschreven, met overweldigend succes. We hebben ons konijntje nauwlettend opgevolgd en na een dikke maand was het gezwel niet meer te vinden. Vol ongeloof teruggegaan naar de praktijk, en ook zij stonden ervan versteld dat het gezwel niet meer te vinden was. De erratische kleinere weefsels waren ook verdwenen. Intussen zijn we bijna een jaar verder en ze is het actiefste, liefste en aanhankelijkste wezentje in huis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid