facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk De Lindekens

Dierenartsenpraktijk De Lindekens

Info

Hier vindt u de laatste nieuwtjes van dierenartsenpraktijk De Lindekens in Grobbendonk

Geschiedenis

De dierenartspraktijk werkt op raadpleging na afspraak elke dag vanaf 9.00 uur. Indien u belt voor een afspraak hoeft u niet te wachten, uw huisdier blijft rustig en de dierenarts kan de tijd nemen voor u. Naast de raadplegingen doen we ook huisbezoeken, chirurgie, radiografie, echografie, hospitalisatie en geven we voedingsadvies.

De praktijk is elke dag open van 9.00 u tot 20.00 u (vrijdag tot 19.00 u) en zaterdag van 9 - 12 uur.
In het weekend hebben we een wachtdienst. U belt gewoon naar het nummer 014/50 25 23

Dierenartsen Heide Ooms, Josien Jansen, Greet Voets, Carolien Belmans en Sofie Van Eylen staan dagelijks klaar om uw dier met de beste zorgen te omringen. Verder werken wij nog samen met dierenarts Henk Pardon voor orthopedische chirurgie, dierenarts Frederic Bouvez voor echografie en Walter hens voor gedragstherapie. Allen zijn specialisten in hun vakgebied en worden ingeschakeld wanneer nodig.

Adres: Liersesteenweg 6, 2280 Grobbendonk
Telefoonnummer: 014/502523
Stad: Grobbendonk
Route: Liersesteenweg 6
Postcode: 2280


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 08:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Bouwel, Dierenarts Grobbendonk, Dierenarts Nijlen, Dierenarts van wacht Nijlen, Dierenarts Lier, Diamant Nijlen dierenarts, Dierenarts Herentals, Dierenarts Kessel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Full Circle The Full Circle 2 km De locatie is coronaproef gemaakt in afwachting van de heropening.
Preventiescherm Preventiescherm 2 km Productie, verkoop en montage van preventieschermen
Recensies
Ik was aangenaam verrast toen ik daarnet voor het eerst daar kwam. Heel diervriendelijke dierenarts die duidelijk zijn jij kent! Mijn kat die altijd zoveel stress heeft begon zelfs te spinnen toen de dokter hem aaide tijdens de onderzoeken. Daarna kreeg ik ook een heel duidelijke uitleg!
Een fantastische dierenarts. Ze plannen meer dan voldoende tijd in voor afspraken en zijn enorm lief en geduldig met onze honden. Ze zijn begripvol en staan open voor alle vragen. Bovendien zijn ze snel beschikbaar als dat nodig is. Ook in noodsituaties kan je op hen rekenen en doen ze er alles aan om je huisdier te helpen.
Vriendelijk , service en vooral mijn hond had een dag later geen probleem meer . Dierenarts foto's genomen volledig onderzoek en lief met de hond.
op korte tijd goed geholpen zodat we gerust het kerstweekend in kunnen
Superlieve mensen allemaal die erg begaan zijn met je huisdier. Altijd zeer duidelijke uitleg over wat ze doen, wat er mis is en wat ze aanrekenen. Echt een aanrader!!
Snel en effectief geholpen
Fantastische begripvolle mensen, ik ben er super tevreden over!!! En wat een service dat je daar krijgt, je viervoeter voelt zich onmiddellijk thuis!!
Beste en altijd klaar voor hulp en uitleg.mijn hond komt er graag
Goede service hier leveren ze je dier gezond weer af.
Vriendelijk, super veel uitleg gekregen, zeer duidelijk, nemen hun tijd voor extra vragen of info
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid