facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Caladrius - F. Maswiens en L. Vandewalle

Dierenartsenpraktijk Caladrius - F. Maswiens en L. Vandewalle

Info

Onze praktijk is een eerstelijnspraktijk die zich toelegt op kleine huisdieren.
Naast de traditionele diergeneeskunde bieden wij ook acupunctuur, fysiotherapie en lasertherapie aan.
Om de beste zorg te kunnen bieden, werken wij alleen op afspraak.

Adres: Eenmeilaan 25, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: 016/35.38.86
Stad: Kessel-Lo
Route: Eenmeilaan 25
Postcode: 3010


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00

Recensies
ben hier altijd al zeer goed geholpen. Mijn hond heeft nierfalen en dat wordt met de nodige zorg opgevolgd. Heel tevreden. Hier nemen ze de tijd voor wat meer uitleg, indien nodig. Voel me hier welkom en geen nummertje.
Fijne dierenartspraktijk. Bekijken het totaalplaatje. Geen enkele vraag is te veel. Nog begaan met de diertjes. Open gesprekken. Zeker aanrader.
Deze dierenarts heeft helemaal geen inlevingsvermogen. Het leven van een kat heeft blijkbaar geen waarde bij deze dierenarts. Terwijl ik machteloos binnen ging in haar praktijk en met verdriet zat voor mijn stervende kat, werd ik op een zeer onvriendelijke en onprofessionele manier benaderd. Dit kon ik op dat moment echt wel missen. Eigenlijk verwachte ik zelfs geen empathie van deze dierenarts, maar gewoon menselijkheid. Het is heel triest dat deze arts zowel haar empathie als menselijkheid kwijt is. Wat is een geldige excuus; werkdruk, stress, ...? Naar mijn mening is hier geen enkele geldige excuus voor. Ik ben diep teleurgesteld in deze dierenarts. Nadien ben ik meteen langsgeweest bij de dierenarts Kerberos op de Tiensesteenweg waar ze me wel wouden verder helpen en super vriendelijk waren. Dus ik zou deze praktijk zeker afraden!
Toffe vriendelijke dierenarts zeer bekwaam
Fabienne en Liesbet zijn geweldige dierenartsen. Zeer ongedwongen, professioneel, positief betrokken + bekrachtigend. Onze dieren, mijn vriend en ik voelen ons hier zo ondersteund en begeleid! Geen enkele vraag is teveel. Ze bellen terug wanneer het even te druk is. Ze geven je tips/geruststellingen waar nodig via de telefoon/ter plaatse, zodat je je als baasje goed kan ontfermen over jouw dier. Bedankt voor alle fijne momenten tot nog toe en die nog zullen komen! Pootje van Pip, kopje van Ziggy, kronkel van Ronnie en knuffel van Mac !
We werden niet goed ontvangen, zeer onbeleefd en onprofessioneel. Niet begaan met noodsituaties. Ik raad aan om een andere dierenarts te raadplegen.
Heel professioneel en behulpzaam. Vriendelijk empathisch en steeds persoonlijk advies op maat.
Zeer slechte dierenarts zeker af te raden!
Prima en sympathieke dierenarts!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid