facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Berghman - De Grauwe

Dierenartsenpraktijk Berghman - De Grauwe

Info

www.dierenartsberghman.be



"Groepspraktijk: Dierenarts Berghman:Dierenartsen Pauwel Berghman, Ellie De Grauwe en Jolan Devriendt zijn gespecialiseerd om alle zorgen te bieden aan uw viervoetig gezinslid."
Adres: Nieuwstraat 2, 1745 Opwijk
Telefoonnummer: +3252/35.35.30
Stad: Opwijk
Route: Nieuwstraat 2
Postcode: 1745


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Van Malderen Opwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
natura therapie - Praktijk voor natuurgeneeskunde natura therapie - Praktijk voor natuurgenees... 608 meter In mijn gezondheidspraktijk begeleid ik en ondersteun ik u graag in uw zoektocht naar...
Rode Kruis-Opwijk Rode Kruis-Opwijk 1 km Volg er EHBO cursus en ben zeer tevreden over het naar voor brengen van de cursus.
Recensies
Zijn op bezoek geweest met een logeerhond uiteraard moeten die ziek worden als de eigenaars op reis zijn. Hoewel de hond daar geen 'klant' was, zijn we vlug geholpen geweest. Behandeling/bezoek was niet goedkoop +160€, maar hebben wel een uur bezig geweest met de hond met 2 dierenartsen op een gegeven moment, scanner onderzoeken en medicijnen op dat moment en voor de behandeling. Hebben ook geholpen om de verdoofde schotse collie in de auto te leggen.
Zeer lieve mensen en altijd klaar om u te helpen en bij te staan
Ze hebben ons al vaak geholpen met onze katten! Telkens kon ik er snel terecht. Er werd steeds de tijd genomen voor onze katten en veel uitleg gegeven. Mijn katten zijn in de allerbeste handen bij deze dierenartspraktijk.
Keer op keer doet hij het weer...hij red, hij verzorgd en hij geneest mijn allerliefste beest. Zorgzaam, correct en eerlijk zo vinden ik en de dieren het heerlijk. Je bent al zoveel keren de Redder in nood geweest, dat bewijst het meest. Ik hoef geen andere dierenarts meer, hij behandeld uw huisdier met de minst mogelijke zeer. Alsook doet hij wat een ander voor uw diertje niet kan, dus ik geef 1 GOUDEN tip....raadpleeg Dr De Grauwe en Dr Berghman !
Schaam jullie! Jullie zijn het onwaardig om de titel van 'dierenarts' te dragen. Jullie veroorzaken dierenleed ipv dierenwelzijn.
160 euro voor labo en consult 95 labo en 65 euro consult zonder spuitjes en dergelijke, vind ik aan de dure kant, vooral die 65 euro. Op voorhand prijs om niet voor verrassingen te komen te staan gevraagd ging rond de 100 euro zijn. Er iets boven : geen probleem, maar dit is er wel erg veel boven. Niet elke persoon heeft het financieel even breed, ik had nooit gedacht dat ik mijn 34 jaar al ziek ging zijn door tumoren enz.. Maar daarom hou ik niet minder van mijn allerliefste schat van een poes
Zéér correcte vakbekwame mensen
Bedankt voor de goede zorgen voor Chablis en dat op een zondagavond!! Het mocht jammer genoeg niet baten
Was heel vriendelijk en we hadden vlug een afspraak om met ons diertje te komen en gaf goede uitleg
Uitstekend geholpen! Soms even wachten maar de zorg voor onze beestjes is het wachten waard! En vriendelijkheid is een van hun topkwaliteiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid