facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Animalis

Dierenartsenpraktijk Animalis

Info

Bij Animalis willen wij voldoende tijd en aandacht besteden aan uw huisdier
door in een professionele omkadering een kwaliteitsvolle diergeneeskunde
te verstrekken.

Geschiedenis

Animalis is een moderne, goed uitgeruste dierenartsenpraktijk
voornamelijk voor kleine huisdieren (hond en kat).
Maar ook konijnen, cavia’s, hamster, chinchilla’s,
vogels en reptielen kennen voor ons geen geheimen.

Voor paarden, schapen en geiten, die we eveneens met
plezier verzorgen, hebben we aparte boxen beschikbaar.

U kan altijd bij ons terecht voor routinecontroles, jaarlijkse vaccinatie,
ontworming en ontvlooiing.
Ook voor de meer complexe aandoeningen is uw huisdier bij ons in goede handen.

Adres: Gentse Steenweg 239, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 093613111
Stad: Zottegem
Route: Gentse Steenweg 239
Postcode: 9620


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Zottegem, Dierenarts van wacht Zottegem, Dierenarts velzeke, Dierenarts Herzele, Dierenarts Brakel, Openingsuren Animalis Zottegem, Dierenarts Sint-Lievens-Houtem, Dierenpraktijk Animalis
Recensies
De naam dierenartsen niet waardig! Alles draait om geld! Mijn hondje is daar 4 dagen moeten blijven want ze had nierstenen. Ons speciale voeding aangesmeerd,… . Terug thuis ging het weer bergaf met haar. De stap gezet om naar dierenkliniek in Merelbeke te gaan. Daar bleek dat er van nierstenen geen sprake was. En ik kan zo nog wel enkele verkeerde diagnoses opnoemen van vriendinnen die daar met hun huisdier geweest zijn!!
Vriendelijk personeel en voldoende tijd genomen om naar ons verhaal te luisteren. Ons Pipa is weer terug de oude en komt nog steeds graag naar de praktijk.
Zijn geen dieren artsen maar geldwolven spreken niet in Belang van het dier enkel geld geld......ben razend om eat ze mijn hond hebben aan gedaan en niet behandeld voor zijn ziekte . On nodig gecastreerd 500 euros zeveraars
Heel vriendelijk en behulpzaam voor Ty & Aiko. Zoals ze vorig jaar ook voor onze musty waren
Zeer kwalitatieve en professionele praktijk. Nemen rustig de tijd bij elke consultatie en geven bij al je vragen een deskundige uitleg. Het is een team met kennis van zaken. Daarnaast zijn ze ook zeer vriendelijk, iets wat je de dag van vandaag moeilijk vindt.
Komen hier al jaren, al van toen ze nog op hun vorige adres waren. Altijd tevreden geweest tot afgelopen zaterdag toen we met onze 10-jarige Maltezer op jaarlijkse controle gingen. Er werd nauwelijks een onderzoek gedaan gewoon haar spuitjes en dat was het. Voor het eerst in 10 jaar bleek dat onze hond ineens een druppeltje in haar neus moest krijgen tegen kennelhoest ok alles voor haar gezondheid bleek achteraf dat dat ene druppeltje 27€ kostte, ook het bedrag van een raadpleging was op 1 jaar tyd verdubbeld. Nu begrijp ik dat alles duurder wordt maar dit was gewoon schandalig, ons zien ze daar niet meer wy gaan in het vervolg naar een dierenarts die onze hond deftig onderzoekt en waar je niet elke keer een ander jobstudentje krijgt. En vooral waar niet alles alleen maar over geld gaat.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Zowel voor de dierenarts als trimster. Correcte prijzrn.
Ik was in het verleden steeds enorm tevreden ivm opvolging, dossierkennis en kostenplaatje. Sinds vertrek stefaan heerst er echter een heel andere sfeer naar mijn gevoel. Ik voelde me onbegrepen en niet geholpen. Gingen met 2 onderzoek verrichten om te concluderen wat reeds in dossier stond.
Super praktijk met super personeel. Zeer vriendelijke assistenten en dierenartsen die je steeds professioneel te hulp staan van begin tot eind. Onlangs met mijn kat geweest voor de tanden. Alles was dik in orde inclusief nazorg. Zeker een aanrader.
Jammer dat je niet telkens door dezelfde persoon opgevolgd wordt. Dat terzijds zijn het wel vriendelijke en bekwame dierenartsen. Er is daar ook een eigen labo, maar dit ziekenhuis is weliswaar niet goedkoop.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Animalis.

Zottegem dierenarts

openingstijden, locatie, vervoer. Gentse Steenweg 239 zottegem medisch en gezondheid kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Dierenartsenpraktijk Animalis adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Dierenartsenpraktijk Animalis. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Dierenartsenpraktijk Animalis delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Philippe Hamerlinck Dierenarts Philippe Hamerlinck 1 km Bij dierenarts Philippe Hamerlinck kunt u terecht voor alle zorgen voor uw paard.
MASSIEF - kinesitherapie MASSIEF - kinesitherapie 1 km Kinepraktijk van Tim Wattez ifv sportrevalidatie, orthopedische problemen, lage rugkl...
Dierenarts Katrien De Roover Dierenarts Katrien De Roover 3 km Zeer begaan met de dieren. Goed advies. Top over de hele lijn!
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid