facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Anemoon

Info

Onze Praktijk

Geschiedenis

Eerlijkheid en zorgzaamheid
De anemoon staat voor eerlijkheid en zorgzaamheid, dit is ook waar wij voor staan. Het welzijn van dieren beschouwen wij als een belangrijke doelstelling in ons leven.
Up-to-date vakkennis
Door continue investeringen in bijscholingen en degelijke vakliteratuur beschikken de praktijkdierenartsen over een up-to-date vakkennis.
Moderne praktijk
Regelmatige investering in geavanceerde apparatuur alsook de infrastructuur van de praktijk zorgen ervoor dat uw dier optimaal kan verzorgd en geholpen worden.

Openingsuren
Wij werken enkel op afspraak. Dit zorgt ervoor dat u zo weinig mogelijk tijd in de wachtzaal hoeft door te brengen en zo kan de nodige tijd voor uw huisdier worden uitgetrokken. Wij zijn 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 bereikbaar. Indien we door omstandigheden verhinderd zijn om op te nemen (vb. operatie, bijscholing,..) bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Afhalen van voeding of medicatie is zonder afspraak mogelijk op zaterdagvoormiddag van 10 tot 12.
Voor medische problemen dient U nog steeds een afspraak te maken. Er is tijdens deze uren altijd iemand aanwezig maar dit is niet noodzakelijk een Dierenarts !!!

Adres: Nieuwerkerken-dorp 32, 9320 Nieuwerkerken, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 053417764
Stad: Nieuwerkerken
Route: Nieuwerkerken-dorp 32
Postcode: 9320



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Nieuwkerken, Dierenarts Aalst
Recensies
Zeer vriendelijk, heel goed geholpen. Mijn hond kreeg een aanval op een late vrijdagavond en deze dierenarts stond klaar om te helpen al was ik geen klant. Nu heeft hij er een klant bij
Puike service en een dierenarts die zijn tijd neemt om je dieren te leren kenne
Wij gaan hier al 5 jaar. Super dierenarts. Ziet de dieren echt graag. Altijd bereikbaar, als het ooit eens gebeurt dat hij niet bereikbaar is belt hij zo snel mogelijk terug. Ik raad hem zeker aan.
Dierenarts met hart voor dieren. Dat is maar normaal zou je zeggen, maar Dries gaat altijd tot het uiterste om je huisdier er weer bovenop te krijgen. En als er geen goed nieuws is, dan zal je dat ook weten. Maar altijd op een menselijke manier en met het grootste respect voor je huisdier.
Dries neemt tijd voor elke consultatie! Geeft ook steeds antwoorden op je vragen! Super dierenarts
Door foutieve diagnose heeft onze kat ernstig en onnodig pijn geleden. We hebben hem moeten laten inslapen wat niet nodig zou geweest zijn als de dierenarts simpelweg eens in zijn mond had gekeken...
Zeer vriendelijke dierenarts die ook zacht is met de beestjes en zijn best doet om ze zo snel mogelijk te helpen
Dierenarts met een hart voor dieren.
Zeer goede en zachte dierenarts Eerlijk over de situatie Doet zijn uiterste best voor onze huisdieren Geeft altijd opties
uitstekende dierenarts. bijzonder goede omgang met de dieren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid