facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk An Wouters

Dierenartsenpraktijk An Wouters

Info

Dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren: honden, katten, konijnen, knaagdieren en pluimvee

Adres: Grote Baan 274, 2235 Hulshout
Telefoonnummer: 0484059057
Stad: Hulshout
Route: Grote Baan 274
Postcode: 2235


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 11:00

Recensies
An is een dierenarts met een hart voor dieren. Ze draagt goed zorg voor de gezondheid van onze dierbare poezen. Hier kan je met een gerust hart je dier laten verzorgen.
Ik kan zeggen gewoon een TOP dierenartse...niets is te veel...steeds bereikbaar en behulpzaam.. mijn heel zieke pokkenziekte kip, die we Lucky genoemd hebben, heeft ze er kunnen doorhalen ..gewoon ongelofelijk...ook al is het misschien voor sommigen maar een kip...en met mijn 3 oude chihuahuas kan ik er ook steeds terecht...
Communiceert goed en duidelijk. Oprecht bekommerd om je huisdiertjes. Je vertrekt altijd gerustgesteld weer naar huis! Kortom: Top-dierenarts met groot hart voor dier en baasje.
Een noodgeval 's avonds buiten de normale uren. En we mochten direct komen. Vandaag een kip laten inslapen. An deed dit op een zeer humane manier. 2 jaar geleden heb ik een kip elders laten inslapen. Dat dier had longontsteking opgelopen. Je gaat speciaal naar de DA dat ze niet moeten lijden. Steken ze dat dier een naald achter de lel. Heel pijnlijk. Volgens de DA toen de 'beste' en 'snelste' manier... Dag en nacht verschil met wat ik vandaag heb ik gezien. Al is het een kip, het blijven dieren die niet mogen of moeten afzien.
Goeie dierenartse met praktische tips voor allerlei kleine en grote dieren. Vlot toegankelijk. Snelle afspraak mogelijk.
Gister met onze kattin Stitch geweest. Was zeer rustig en zacht in handelen tijdens stress. Meteen tweede afspraak gemaakt voor entingen omdat ik er een goed gevoel bij had. Zeker aangeraden hier te gaan! Op toegevoegde afbeelding een boze Stitch door het plaatsen van een chip en een spuitje.
Ik zocht een dierenarts dicht bij mijn schoonzus die mijn hondje Chanel 1 week bijhield. En zo bij An Wouters terecht gekomen die Chanel met liefde voor dieren heeft verzorgd, al woon ikzelf in Berchem bedankt An voor de goede verzorging
Een mooie en jonge juist 5 jaar praktijk. Nog niet al te veel ervaring maar doet haar best om je huisdier zo goed mogelijk te helpen. Ik kan ze aanraden.
Vriendelijk en staat meteen klaar om te helpen. Al hoop ik niet te veel nood te hebben aan een dierenarts, deze is een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid