facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Akuut

Dierenartsenpraktijk Akuut

Info

DAP Akuut is een dierenartsenpraktijk gelegen in Kortenberg en in Zaventem. Wij hebben een wachtdienst en staan dus 24/7 klaar om uw dier te helpen.
BE 0454 692 151
Al de dierenartsen zijn ingeschreven bij de Orde der Dierenartsen.Zij hebben ook een BA.

Geschiedenis

Dierenartsenpraktijk Akuut is gelegen in Kortenberg en in Zaventem. We werken hoofdzakelijk op afspraak, maar hebben ook een spreekuur tussen 18u en 19u van maandag tot vrijdag en op zaterdag tussen 11u en 12u. We zijn 24/7 telefonisch beschikbaar voor spoedgevallen.

Adres: Leuvensesteenweg 469, 3070 Kortenberg
Telefoonnummer: 027516260
Stad: Kortenberg
Route: Leuvensesteenweg 469
Postcode: 3070


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Akuut Leuven, Akuut dierenarts, Dierenarts Kortenberg, Openingsuren Akuut Kortenberg, Akuut zaventem, Akuut Heverlee, Dierenarts Leuven, Akuut openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Dirk Van Tricht Dierenarts Dirk Van Tricht 1 km Bedankt Dirk voor het mooie afscheid. Je bent een super dierenarts en we waren erg bl...
Recensies
Wat een geweldige service! Enorm vriendelijk en behulpzaam. David en Sarah hebben elke afspraak ruimschoots de tijd genomen om alles heel duidelijk uit te leggen. Zowel voor, tijdens als na de operatie. Dank jullie wel voor de goede zorgen voor Morrisje.
Is daar heel netjes, en iedereen is vriendelijk, en verzorgen je dier met super goed ! Bedankt aan dit meisje dat mijn hondje zijn nagels geknipt heeft !
Heel goed ontvangen geweest, mijn hond Cane Corso moest met spoed geopereerd worden van een baarmoederontsteking. Om 18.40u moest ik daar zijn grondig onderzoek gedaan en geopereerd geweest. Grondig uitleg gehad van wat ze gingen doen en ook gezegd wat het me ongeveer financiële ging kosten. Ook meteen na de operatie opgebeld geweest door chirurg met de nodige uitleg. Dag erna terug opgebeld om me haar toestand te vertellen en met haar op te halen weer de nodige uitleg voor de nazorg. Vrie´delijk en getalenteerde mensen, zowel naar baasjes als naar de dieren toen! Nog eens bedankt voor de goede zorgen van Oona.
Top team , dankzij dit team heeft mijn konijntje de kans gekregen samen met mij nog een mooie toekomst op te bouwen. Konijntje at niet meer maar heeft door de goede zorgen en het doorzettingsvermogen van het team opnieuw een gezonde eetlust.
Al heel lang klant en niets , absoluut niets op aan te merken. Iedereen is er vriendelijk, efficiënt en professioneel, met een heel groot hart voor hun patiënten en baasjes.
Diepe buiging en respect voor Dr. Gregory Van den Noortgate. Een expert cardioloog, topdokter. Juiste diagnose en juiste medicatie, en dat alles op een eenvoudige en toegewijde wijze naar het diertje in kwestie: 11/10.
Zeer professioneel de dierenartsen houden echt van onze honden ze zijn zo lief en direct beschikbaar in geval van nood. Alles wordt duidelijk uitgelegd 5 sterren zeker waard
Dierenartsen heel vriendelijk Kennen hun vak Gregory topkerel
Zelden zo n goede,bekwame en hartelijke/zachtaardige dierenarts gezien als Ine Moens.Altijd behulpzaam en neemt al de tijd die nodig is voor je dier te helpen.En ook alle andere mensen die er hard werken,een dikke pluim.Ookal was t verdict enorm hard voor ons Bolleke en voor ons.Deze arts/kliniek kan ik iedereen aanraden.
Gisteren langsgeweest met de poes van mijn kleindochters en vandaag overleden!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid