facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsencentrum Nieuwe Dijk

Dierenartsencentrum Nieuwe Dijk

Info

Dierenartsencentrum Nieuwe Dijk

Geschiedenis

Afspraken:
ma - vr: 09u00 - 12u00
13u00 - 17u00
za: 09u00 - 12u00

Vrije consultaties:
ma - vr: 18u00 - 19u30

Afhalen medicatie & voeding:
ma - vr: 09u00 - 12u00 (ook op za)
13u00 - 17u00
18u00 - 19u30

VOOR SPOEDGEVALLEN:
telefonisch 7 op 7 / 24 op 24 bereikbaar
011 / 40.24.95

Adres: Kerkhovensesteenweg 296, 3920 Lommel
Telefoonnummer: 011 / 40.24.95
Stad: Lommel
Route: Kerkhovensesteenweg 296
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Lommel Kerkhoven, Dierenarts Lommel kattenbos, Dierenarts van wacht Lommel, Veearts Lommel, Dierenarts Pelt, Dierenarts Mol, Dierenarts Neerpelt, Dierenarts Leopoldsburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartspraktijk VETAM Dierenartspraktijk VETAM 55 meter Grote vakmanschap met een hart voor dieren. Bedankt voor de aankoophulp van onze Wood...
Dierenartsenpraktijk Ann Drieskens Dierenartsenpraktijk Ann Drieskens 5 km Ik vindt het wat aan de prijzige kant, Iemand met een ’kleinere beurs kan zich het ni...
Recensies
Heel vriendelijk en goed geholpen. Bij onze verhuis gepolst aan onze dierenarts toe voor een goede praktijk en hij adviseerde ons de Nieuwe Dijk,...en terecht!
Mijn ouders zijn al jaren klant hier met al hun honden ze fokken. We komen er speciaal voor uit Nederland naartoe gereden. Deskundig advies van Jan en Kaat, ze kijken ook naar wat echt nodig is voor de hond, en niet voor hun portemonnee zoals het in Nederland vaak wel gedaan wordt. Prijzen liggen lager dan in Nederland en het meeste bereikbaar van alle dierenartsen in de regio. Ook klanten raden we deze praktijk altijd aan. Alleen maar lof over deze praktijk!
Ik raad dierenarts DAC nieuwe dijk zeker aan. Ze zijn super vriendelijk en helpen heel graag
Uitstekende dierenpraktijk ,je merkt dat deze artsen het werk met hart en ziel doen . Dr Kaat super dierenarts , waar je in geval van nood kan op rekenen. De praktijk is goed uitgerust en ze investeren steeds om aan de moderne geneeskunde te voorzien. Bloedonderzoek kan meteen analyseert worden. Zeker een pluspunt is je huisdier ernstig ziek is. Dr Jan is gespecialiseerd in microscopische chirugie ook een pluspunt ,je huisdier hersteld veel sneller. Top team ! Excellent!
Ik wil jullie langs deze weg nog eens bedanken voor de snelle en vooral goede service. Ik kan alleen maar iedereen aanraden om bij deze dierenartsen langs te gaan. Dank jullie wel. Ook een dikke poot van Beemer!
Vriendelijk verder geholpen, niet moeten wachten
Nadat mijn hond in Nederland bij de dierenarts was opgegeven kanker, ben ik via een vriend in contact gekomen met DAC Nieuwe Dijk. Nicolas heeft Jack onderzocht en een anti-biotica kuur voorgeschreven in combinatie met pijnstillers. Binnen een week ging het stukken beter met mijn maatje en hebben we toch nog een fijn jaar langer samen gehad. Het medeleven vanuit de dierenarts en toch iedere keer weer kijken naar oplossingen gaven mij veel voldoening. Ook Jack had er geen moeite mee om mee naar binnen te stappen. Dit was wel anders bij de dierenarts in Horst, Nederland. Nadat we uiteindelijk Jack toch hebben moeten laten inslapen waarbij Nicolas alle tijd nam en ons de tijd gaf om afscheid van hem te nemen kregen we een week later een mooie kaart thuis gestuurd. Niets dan lof over deze dierenarts praktijk. Bedankt voor al jullie hulp en werk.
Zeer vriendelijke mensen, ze geven ook een goede uitleg van wat ze gaan doen. Het was de eerste maal dat ik daar kwam maar zal zeker terug gaan!!
Geweldige praktijk!!! Ik belde omdat mijn hondje plots veel pijn had.ik mocht direct langskomen.zo dankbaar want had pijnstiller en ontstekingsremmers nodig en rust. Ze behandelen u dier en u als persoon met respect.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid