facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsencentrum De Vledermuis

Dierenartsencentrum De Vledermuis

Info

DAC De Vledermuis in Zingem heeft een eigen wachtdienst voor spoedgevallen-24/24-7/7. Dierenartsen: Sofie Quintens en Linde Malcorps.

Geschiedenis

Dierenartsencentrum De Vledermuis - 09/384.46.97
24/24 - 7/7 bereikbaar voor spoedgevallen
Vrije consulten:
Ma-Wo-Vrij: 19:00-20:00;
Zat: 10:30-12:00;
Afspraken en huisbezoek:
Ma-Vrij: 09:00-20:00;
Zat: 09:00-10:30
hond - kat - vogel - knaagdier - konijn
chirurgie - radiografie - echografie - bloedanalyse - microscopie



"Dierenartsencentrum De Vledermuis in Kruisem Zingem is 7/7 - 24/24 bereikbaar. Ook voor spoedgevallen staan wij steeds paraat. Dierenartsen Sofie Quintens, Linde Malcorps en Ines Demeulemeester zijn dag en nacht bereikbaar voor jullie hond, kat, konijn, cavia, hamster of vogel. Voor de begeleiding van sportduiven doen we beroep op collega-dierenarts Eric Vanmeirhaeghe.We zijn steeds bereikbaar op de vast lijn 09/384.46.97.Op onze website kan je online een afspraak maken."
Adres: Pulmstraat 18A (Kruisem), 9750 Zingem
Telefoonnummer: 093844697
Stad: Zingem
Route: Pulmstraat 18A (Kruisem)
Postcode: 9750



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Zingem, De Merode dierenarts, Dierenarts Veurne, Dierenarts Kruisem, Dac De vledermuis facebook, Sofie dierenarts, Dierenarts online, Dossier opvragen dierenarts
Recensies
Ze hoorden aan mijn stem aan de telefoon hoe ernstig de toestand van mijn geliefde Loki was. We mochten onmiddellijk langskomen, ongeacht dat de praktijk nog niet open was. Loki werd met de beste zorg ontvangen en behandeld. Naar ons werd zeer duidelijk en open gecommuniceerd. Dit team heeft hun uiterste best gedaan om onze Loki te helpen en redden. Wij zijn hun dan ook oneindig dankbaar, geen woorden voor hoe deze mensen alles uit de kast halen, om een dier in nood te helpen. Onze oprechte DANKJEWEL voor alles
Zeer tevreden over de praktijk. Alles wordt klaar en duidelijk uitgelegd. Je weet waar je aan toe bent op het einde van de consultatie. Er wordt steeds gekeken om het zo voordelig mogelijk te houden. Dankjewel
Dieren verzorging is goed. Echter, dierenarts houdt geen rekening met dieren welzijn. Dierenarts informeert niet welke mogelijkheden verzorging en prijs. Alleen na toepassen eerste zorgen krijgt men de hoge rekening gepresenteerd en afspraak voor volgende verzorging met hoge kosten. Prijs is zeer hoog tegenover andere dierenartsen! Ik heb een betere dierenarts gevonden!
Heel tevreden altijd vriendelijk en correct
Eerste bezoek met ons puppy loena. Heel veel info meegekregen.
Een fantastisch team! Bij hen krijg je meer dan een consultatie. Je mag bij twijfel steeds mailen of bellen, niets is hen te veel. Een team met een hart voor dieren en dat kan je zeker niet van alle dierenartsen zeggen.
Bedankt voor de goede zorg voor onze diertjes. Ook in het afscheid van onze Pepper en later Rambo en Mila werden we goed bijgestaan. Je voelt mensen met een hart voor jouw dieren. Toppers!
Uitstekend team van dierenartsen. Er wordt tijd genomen voor onderzoek, behandeling en nazorg. Zeer begaan met dier en baasjes.
Ben zeer tevreden,veel respect naar de dieren en hun baasjes,steeds een goede uitleg over het hoe en waarom van een behandeling!
Vriendelijk, duidelijkheid, volle aandacht voor u huisdier en super goeie service achteraf na bv een operatie. Top dierenartsen met liefde voor u huisdier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid