facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Veerle Bocken

Dierenarts Veerle Bocken
Adres: Haeyershoek 53, 9660 Brakel, België
Telefoonnummer: 0493 99 49 61
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Brakel
Route: Haeyershoek
Huisnummer: 53
Postcode: 9660


Openingstijden

maandag: 09:00–19:00
dinsdag: 09:00–19:00
woensdag: 09:00–19:00
donderdag: 09:00–19:00
vrijdag: 09:00–19:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Al paar keer zeer goed en zeer vlot geholpen.
Een heel.lieve ,vriendelijke dierenarts.heb al paar keer haar nodig gehad en altijd ben ik al zeer goed geholpen geweest is heel eerlijk en helpt u onmiddellijk als het kan.nZe heeft een groot hart voor dieren ,en zorgt dat je altijd met een goed gevoel buiten gaat. En geeft u goede raad bij moeilijke beslissingen.nZou geen andere meer willen.nGing met men 1ste hondje ergens anders maar voel me veel beter bij haar.dat we daar nu met beide hondjes gaan.nBetaalbaar en geen nummertje dat je bent tegenover andere echt een aanrader .
Een dierenart met een gouden hart.nJe krijgt veel informatie over eventuele onderzoeken die moeten gebeuren.als er hier ooit nog een beestje komt komen we zeker terug bij jou!
Stond onmiddellijk voor ons klaar tijdens een noodgeval. Is heel correct en heel aangenaam in de omgang met klanten en huisdieren. Zeer persoonlijke aanpak, 5/5 sterren!
Eerlijke, bekwame en lieve dierenarts. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid