facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Talwar Anita

Dierenarts Talwar Anita

Info

Van aankoop en verzorging tot waardig afscheid, dierenarts Talwar in Deurne (Antwerpen) behandelt uw dieren
met de grootste zorg.

Geschiedenis

Huisdieren zijn veel meer dan een extra huisgenoot. Ze hebben een speciaal plekje in uw hart veroverd en vormen een wezenlijk onderdeel van het gezin. Niet verwonderlijk dus dat u ook voor hen de beste zorgen wil en daarvoor is dierenarts Anita Talwar in Antwerpen de geknipte persoon.

Anita Talwar is gespecialiseerd in de behandeling van allerlei kleine huisdieren zoals honden en poezen, konijnen en cavia’s, vogels en reptielen.

Het begint al bij de aankoop van uw huisdier in een fokkerij of in het asiel. Anita geeft u graag het juiste advies om een verstandige keuze te maken en ervoor te zorgen dat uw toekomstige beste vriend ook qua karakter en noden past bij uw huidige leefomstandigheden.

Nadien kan u bij de praktijk in Deurne terecht voor allerlei verzorgingen zoals het knippen van nagels en tandsaneringen maar ook voor complexere ingrepen zoals sterilisatie en castratie en het verwijderen van tumoren. En heeft u ook al een een medische check-up gedacht zodat u gerust op vakantie kan vertrekken?

Dierenarts Talwar beschikt ook over een eigen apotheek met allerlei geneesmiddelen, hypo-allergene shampoos en dierenvoeding zodat u in dringende gevallen meteen de juiste producten bij de hand heeft.

Maar soms baat geen enkele hulp meer en is een waardig einde het beste dat u voor uw huisdier kan betekenen. Met pijn in het hart maar met de grootste zorg en liefde zorgt dierenarts Talwar voor een diervriendelijke euthanasie met aandacht voor baas en dier.

Dierenarts Talwar werkt enkel op afspraak in haar praktijk in Antwerpen maar is wel 24/7 bereikbaar voor noodgevallen en indien nodig zijn huisbezoeken ook mogelijk.

Adres: Bisschoppenhoflaan 295, 2100 Deurne
Telefoonnummer: 0486/381804
Stad: Deurne
Route: Bisschoppenhoflaan 295
Postcode: 2100


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Capiau Dierenarts Capiau 1 km Zeer bekwame dokter, die uiterst oplossingsgericht te werk gaat en haar vak door en d...
Dierenartsenpraktijk Sophie Odent Dierenartsenpraktijk Sophie Odent 1 km Heeft ons last minute ‘s avonds nog ontvangen omdat onze kat met een dringend problee...
Ter Rivieren Dierenartsen Ter Rivieren Dierenartsen 1 km Enkel uit op geld, kom nog eens langst om dat te proberen en als dat niet lukt moet j...
PetMed PetMed 2 km Mijn mini Keesje werd deze week geopereerd aan zijn knie en tandjes. We werden super ...
DAP Felican DAP Felican 2 km Dierenarts waar mijn zoon met zijn kat naar toeging. Zeer professioneel en klantvrien...
Recensies
Erg onvriendelijk tijdens telefonisch gesprek we kwamen bij haar terecht via de dierenarts van wacht op een zondagavond. Bij aankomst in de praktijk was er een cannabisgeur aanwezig en de praktijk zag ze rommelig/onfris uit. Rechtsomkeer gemaakt met onze hond en een andere dierenarts van wacht gezocht.
Verschrikkelijk arrogante vrouw. Telefonisch bij terecht gekomen na het opbellen van dierenarts van wacht. Was niet vriendelijk, niet hulpvaardig, gaf geen advies, "ze had de kat niet geoppereerd" dus ik moest het zelf maar uitzoeken. Helemaal géén geruststelling in geval van nood. Een schande voor haar vakcollega's. Best deze dierenarts vermijden !!!
Ongelooflijk arrogant en degoutant hoe deze vrouw de mensen te woord staat aan de telefoon. ''ik ben geen doe het zelf zaak'' is blijkbaar haar meest gebruikte zin en dan tot tee maal toe de telefoon ophangen, terwijl we bereid waren om langs te gaan. Wansmakelijke vrouw, opleiding communicatie nodig! Dierenarts nodig? Ga dan naar mevrouw dierenarts Van Dessel
Nog nooit zo onbeleefd behandeld geweest! Mevrouw hangt de telefoon zomaar op, beledigt u en is super grof, al vele dierenartsen gehad maar dit heb ik nog nooit meegemaakt!!! WEGBLIJVEN!
Onze kat at al een paar dagen niet meer. Omdat het juist een feestdag was met een brugdag erachter waren we genoodzaakt naar de dierenarts van wacht te gaan. De dierenarts van wacht Anita heeft de kat onderzocht en medicatie gegeven. We hadden die dag nog voorgesteld om bloedonderzoek te doen maar de dierenarts vond het beter om te wachten tot misschien de dag erna. Helaas heeft de medicatie niet geholpen en at hij 2 dagen erna nog niet. S'avonds hebben wij de dierenarts van wacht terug gecontacteerd met de vraag of we toch nog niet konden langskomen voor eventuele testen.. Hoewel de dierenarts voorstelde om terug te keren van Kalmthout naar Deurne maar dan wel voor de kat te laten inslapen. Zonder bloedonderzoek, zonder echo. Omdat de kat knarsetande. En dit was volgens haar een zeer zeer slecht teken en de kat diende daarvoor ingeslapen te worden. Algoed dat we dit advies dus niet hebben gevolgd want eenmaal de volgende ochtend bij onze eigen dierenarts bleek hij beetje infectiewaarden in bloedonderzoek dat was ook de reden van de maagpijn dat hij had en het overgeven te zien maar buiten dat was hij prima in orde.. ook de echo van de buik was prima. Na een overnachting met infuus was hij weer zichzelf. Onze eigen dierenarts vond de conclusie om hem te laten inslapen aan de hand van knarsetanden wel heel kort door de bocht, zeker omdat hij nog maar 7 jaar is en er geen andere onderzoeken werden geraadpleegd. Als we hadden geluisterd naar haar raad hadden we nu geen kat meer gehad.
Onhygiënisch, oncommunicatief, slordig. Onze hond had een grote open wonde met loshangend vel. Zonder handen te ontsmetten werd de wond onderzocht, het loshangend vel werd er gewoon zonder verdoving van getrokken. Het naaien gebeurde ook heel rudimentair en onvoorzichtig. Nu maar hopen dat de wond goed geneest. Alles zonder mondmasker ook. Hier komen wij nooit meer terug. Indien uw dier dringende hulp nodig heeft, een andere dierenarts van wacht zoeken!
2 weken bezig met mijn kat elke keer weg sturen naar een andere arts gegaan en direct geholpen. Als je iets niet weet moet je ook niet doen alsof je het weet!
Talwar Anita is een uitstekend liefdevole dierenarts,że heeft altijd zeer goed geholpen aan mijn dieren en aan dieren van mijn vrienden.Als iemand krietiek op heeft kijk maar eerst in de Spiegel en dań pas negatieve reactie schrijven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid