facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Steven De Smedt

Dierenarts Steven De Smedt

Info

Dierenartspraktijk Steven De Smedt is een praktijk voor gezelschapsdieren gevestigd in Heist-op-den-Berg. Volg ons voor acties en nieuws voor je huisdier.



"Deze dierenartspraktijk is gelegen in het centrum van Heist-op-den-Berg. Je kan er terecht voor gezelschapsdieren en hobbypluimvee.We werken enkel OP AFSPRAAK."
Adres: Paul Van Roosbroecklaan 46, 2220 Heist-op-den-Berg
Telefoonnummer: 015 / 762 764
Stad: Heist-op-den-Berg
Route: Paul Van Roosbroecklaan 46
Postcode: 2220


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts van wacht, Dierenarts Hallaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jerom De Masseur Jerom De Masseur 1 km JEROM is masseur aan huis en pakt problemen aan met een sportmassage, ontspanningsmas...
Dierenartsenpraktijk Kristel Van den Bulck Dierenartsenpraktijk Kristel Van den Bulck 2 km Supergoede dierenarts. Aanrader !!?
Dierenartsenpraktijk Avalon Dierenartsenpraktijk Avalon 2 km Wij zijn geweest met onze hond, die had problemen met de poot ant manken jullie diagn...
Recensies
Zeker een aanrader, we waren net verhuist en op zoek naar een nieuwe dierenarts voor onze katjes. De enige dierenarts die zo vriendelijk was om wat informatie te geven aan de telefoon en meteen een afspraak gemaakt. Kortom super vriendelijk en betaalbaar!
Zoals altijd goed geholpen Beste dierenarts in de omstreken
Topper van een dierenarts, staat dag en nacht klaar voor je trouwe 4 voeter, vriendelijk, zeer aardig voor je beste vriend, en duidelijke uitleg en goede verzorging. Een dikke aanrader om met je 4 voeter naar hem toe te gaan.
Juist geweest met onze nieuwe Groenendaeler, top dierenarts. Luistert naar je vragen,héél vriendelijk , geeft advies, uitleg, gerelateerde info & het achterliggende onderzoek.
Super vriendelijk, geeft goede uitleg en neemt genoeg tijd. Geen enkele vraag is teveel. Afspraken kunnen online gemaakt worden en starten altijd op tijd, parking recht voor de deur. Via mails krijgen we regelmatig updates, bijvoorbeeld reminders voor vaccinatie.
Toparts, neemt de tijd,geeft veel uitleg. Altijd goed geholpen
Zeer vriendelijke dokter, wist ons direct te zeggen wat er mis was met onze labrador. De dokter heeft ons Dinna direct geopereerd en ons goed geïnformeerd. Wij zijn dokter steven zeer dankbaar!!
Een dierenarts met een groot hart voor dieren. Neemt de tijd en geeft prima uitleg en bij vragen van de baasjes is het hem nooit teveel om antwoord te geven. Altijd vriendelijk en staat altijd klaar. Pluspunten zijn de parking voor de deur van de praktijk en de praktische communicatie online. Men weet via mails wanneer en welke vacinatie of medicatie je huisdier moet krijgen.
Erg vriendelijke dierenarts! Hij heeft mij goed verder geholpen en heeft een enorm hart voor dieren! Hij weet waarover hij spreekt en neemt de tijd om dit duidelijk uit te leggen. Geen enkele vraag is te veel.
Super vriendelijk Hele goede dierenarts Wij zijn super tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid