facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Saskia Wouters

Dierenarts Saskia Wouters

Info

Moderne dierenartspraktijk gelegen te Alsemberg, vlak bij Destelheide.
Kleine huisdieren worden hier tot in de puntjes verzorgd.
Enkel op afspraak.

Adres: Ancienne route de Nivelles 117, 1652 Beersel
Telefoonnummer: +32471093200
Stad: Beersel
Route: Ancienne route de Nivelles 117
Postcode: 1652



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Beersel, Dierenarts van wacht Beersel
Recensies
Ze is super met mijn hond ,geeft ook veel uileg en neemt tijd ervoor
Super lieve en vriendelijke dierenarts en ook zeker voor onze kat Minoe! Zeker een aanrader!
Super dierenarts al zeg ik het zelf. Ze weet zoveel en heeft heel veel praktische tips. Super! Ik ben haar fiere papa!
Super ontvangst direct paraat super verzorging echt super tevreden. Wij zijn gegaan met ons konijntje en ook een vogel die gewond was hebben we mogen binnen brengen en is geholpen geweest echt een hart voor dieren en ze kent haar vak!!
Als je voor het eerst een hond in huis hebt, is alles nieuw. Wat je dan nodig hebt, is een dierenarts met kennis van zaken, een hart voor dieren, maar ook een luisterend oor en veel begrip, zonder oordeel. Dat alles heb ik bij Saskia gevonden. Ik kan deze dierenarts aan iedereen aanraden!
Een heel aangename persoon. Zet u in vertrouwen, ik ga er zeker en vast met veel plezier terug naar toe met mijn hondje Caramel. Hij is heel goed verzorgt geweest.
Heel vriendelijk, behulpzaam, het hart op de juiste plek. Neemt de tijd om het dier en baasje te ontvangen. Werkt heel transparant en gaat steeds op zoek naar de beste behandeling voor elk diertje. Mooie en nieuwe praktijk. Nina en ik voelen ons er heel welkom!
Onze poes was heel angstig voor haar eerste bezoek aan een dierenarts. Dankzij de goede zorgen en het engelengeduld van Saskia is ze nu terug kerngezond. Heel fijn en geruststellend te weten dat onze troetel hier steeds in goede handen is!
Heel lieve en goede dierenarts
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid