facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts - Osteopaat Nadia Rossel

Dierenarts - Osteopaat Nadia Rossel

Info

Dierenarts en osteopaat voor kleine huisdieren en paarden
Consultaties en huisbezoeken op afspraak
24/24 en 7/7

Adres: Dokter Frans De Hovrestraat 1 bus 3, 9200 Oudegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 052/21 48 23
Stad: Oudegem
Route: Dokter Frans De Hovrestraat 1 bus 3
Postcode: 9200


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Rabier Dierenarts Rabier 301 meter Heel vriendelijk. Entertainment in de wachtzaal voor de kids. Duidelijke uitleg. Supe...
Recensies
Nadia is een superlieve dierenarts, die niet alleen ‘het boekje’ volgt maar ook luistert naar het baasje. Ze staat ook altijd voor ons klaar en is steeds bereikbaar. Dus ik ben heel dankbaar dat ze onze dierenarts is!
Goede dierenarts, neemt de tijd voor je dier en beantwoord al je vragen. Dikke aanrader.
top dierenarts met een echt hart voor dieren!
Hoewel ik zelf een vaste dierenartsenpraktijk voor mijn honden heb, was ik in paniek toen één van mijn dieren in het holst van de nacht vergiftigingsverschijnselen vertoonde en via de wachtdienst telefonisch bij mevr. Rossel terecht kwam. Zij kon me, aan de hand van de symptomen geruststellen dat Bella niet vergiftigd was, maar ze waarschijnlijk iets verkeerds opgegeten had en de ziekte verschijnselen wel vanzelfs gingen verdwijnen. Bovendien verzekerde de dokter me, ondanks het nachtelijke uur, dat indien de symptomen erger zouden worden, ik alsnog mocht langskomen. Dat noem ik zowel professioneel als menselijk, schitterend.
Gewoon echt een top dierenarts! Een luisterend oor, meedenkend bij chronische problemen, steeds bereikbaar…osteopathie bij onze hond doet ze super.
Snel geholpen vriendelijke dierenarts Ja hoor hopelijk lukt de diagnose nu wel !
Super betrokken dierenarts!Zeer vriendelijk en eerlijk in haar communicatie.Maakt tussendoor tijd om ons te helpen en hield ons op de hoogte.
Fantastische dierenarts met veel kennis en ervaring. Ze zal jouw geliefde huisdier er snel weer bovenop krijgen. Ik ga hier al 3 jaar met mijn 2 katten en raad haar zeker aan als je een goede dierenarts zoekt!
Na mijn bezoek was onze kip snel aan de beterhand. Nadia geeft je een duidelijke uitleg en een grondige diagnose van je dier.
Supervriendelijke dierenarts... Ze heeft alles geprobeerd om mijn kip te redden, maar het was te laat. Je voelt onmiddellijk dat ze echt van dieren houdt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid