facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Melody Slabbekoorn

Dierenarts Melody Slabbekoorn

Info

Binnen de openingstijden is het mogelijk om pipetten/ontworming/medicatie/voeding af te halen zonder wachttijd. Consultaties op afspraak is elke werkdag mogelijk tussen 9u en 19u en zaterdag tussen 9u en 11u.
Huisbezoeken mogelijk tegen meerprijs.

Adres: Brugstraat 26, 9290 Berlare
Telefoonnummer: 0478917507
Stad: Berlare
Route: Brugstraat 26
Postcode: 9290


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kruyenberg Kruyenberg 2 km Mijn ouders verbleven enige tijd samen in Kruyenberg. De opnameverantwoordelijke stel...
Rode Kruis Berlare Rode Kruis Berlare 6 km Prima afdeling vriendelijke mensen altijd behulpzaam
Recensies
Dierenarts met een hart voor dieren. Steeds bereikbaar. Als fokker zeker een meerwaarde. Vriendelijke aanpak en duidelijke uitleg.
Direct een oplossing gevonden voor een gewond, ziek katje dat hier bij mij toegekomen was. Gebeld,opgehaald, verzorgd en zelfs de baasjes gevonden. Duizendmaal dankjewel dokter.
Werkelijk een fantastische dierenarts, bereikbaar voor spoedgevallen. Zeer zorgzaam voor je dieren en supper vriendelijk. Melody is een dierenarts met een echt hart voor dieren, ze draagt mega goed zorg voor je dier en zal alles doen wat binnen haar kunnen ligt. Na een negatieve ervaring bij een andere dierenarts zijn we voor de 1ste keer bij haar gegaan met een spoedgevalletje en sinds dien is ze gewoon onze vaste dierenarts geworden!
Zeer goeie ervaringen mee in onze eerste 6 maanden met Melody als dierenarts. Iemand die ik vanaf de eerste consultatie echt vertrouw, en dat lijkt me zeer belangrijk tussen baasje en dierenarts.
Altijd zeer vriendelijk en heeft een voor alle dieren en de baasjes
Zeer duidelijke uitleg super
Super dierenarts, spijtig genoeg heb ik haar niet vroeger ontdekt. Ze is heel diergericht en vriendelijk. Ze geeft steeds een goeie verstaanbare uitleg !!
Heel vriendelijk, ze stelt de dieren echt op het gemak. Net met mijn eigen hondje op een zondagavond nog mogen langskomen omdat er een hechting los was. Super!
Melody en haar team zijn geweldig!! Hebben zelf een Duitse dog en hij word daar zeer goed verzorgd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid