facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Lebon Willem BV

Dierenarts Lebon Willem BV
Adres: Adolf Papeleustraat 89, 9230 Wetteren, België
Telefoonnummer: 09 298 01 10
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Wetteren
Route: Adolf Papeleustraat
Huisnummer: 89
Postcode: 9230


Openingstijden

maandag: 08:30–20:00
dinsdag: 08:30–20:00
woensdag: 08:30–20:00
donderdag: 08:30–20:00
vrijdag: 08:30–20:00
zaterdag: 08:30–14:00
zondag: Gesloten

Recensies
Geen dierenarts waar je kan op rekenen naar mijn gevoel. Reden dat er wel nog 3 sterren zijn. Zeer vriendelijke persoon goed in omgang met je dier, duidelijke uitleg, heeft een luisterend oor. Niets dan positief dacht ik. Ben altijd tevreden geweest tot vandaag. Had een noodgeval met 1 van onze honden. Antwoord ik heb geen tijd, ik zal u door verwijzen naar een dierarts die alleen verder van huis was. Er was lichte paniek onze hond was er slecht aan toe. Een andere dierenarts kan ik gerust zelf opzoeken. Ik heb men honden liever in behandeling bij een dierenarts die wel openstaat voor spoedgevallen. Moest dit even kwijt, is deze review terecht of niet zit met gemengde gevoelens hier bij.
Fantastisch goeie dierenarts. Had ik dit eerder geweten, was ik al jaren geleden naar hier gekomen. Vanaf het eerste moment een heel goed gevoel over hoe hij met onze twee honden omgaat. We krijgen altijd een uitgebreide uitleg, advies en raad. Hij neemt tijd en staat klaar in dringende gevallen. Je merkt aan zijn interactie met de hondjes zelf dat hij echt een hart voor dieren heeft.
Na veel problemen met onze hond bij Willem terecht gekomen. Duidelijke uitleg gekregen wat hij ging doen. Schitterend resultaat en blij dat we bij hem zijn geweest. Merci voor alles Willem.
Na een hele tijd te sukkelen met steeds terug komende oorpijnontstekingnIs onze hond fred weer de oude,.hij is weer de vrolijke, speelse hond dankzij onze dierenarts .nMercikes
Zeer goeie dierenarts,ons tessa word er altijd goed geholpenen konijntjes ook
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid