facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Katty

Info

Uw dierenarts kleine huisdieren regio Middelkerke - Oostende - Westende

Adres: Rietstraat 18, 8430 Middelkerke
Telefoonnummer: +32468452280
Stad: Middelkerke
Route: Rietstraat 18
Postcode: 8430


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts van wacht Middelkerke, Dierenarts Leffinge, Dierenarts Nieuwpoortsesteenweg Oostende, Dierenarts Oostende, Dierenarts van wacht Oostende
Recensies
Dank u wel om op een zondag onze snoopy zo goed hebt geholpen top
Wij zijn heel erg tevreden over Katty, telkens wij gaan krijgen we een heel uitgebreide uitleg! Er is nooit iets teveel. We kunnen op haar rekenen ookal is het weekend. Ze staat klaar voor je huisdier! Dierenarts met een hart voor dieren dus ;.
Hele goede ervaring met deze zeer aanspreekbare Dierenarts. Katty lost medische problemen op en heeft eveneens tips en advies op vlak van opvoeding en gedrag van mijn hond. Een afspraak maken lukt digitaal en telefonisch. Zeker een aanrader!
Katty is een zeer empatisch intellectuele dierenarts.
Super dierenarts ! Al zeer goed geholpen geweest met mijn hond carlo zowel met de verzorging , prikjes en ook met de vragen die we hadden werden steeds super geholpen . De liefde voor de dieren voel je ook meteen . Wat heel leuk is voor je zelf en nog 10 keer leuker voor het dier zelf . Mercietjes voor de goeie zorgen !
We zijn heel tevreden....Katty is de vriendelijkheid zelve.... doe zo verder..... en VOORAL een dikke knuffel van Spiky!!!
Super dierenarts! Je word onmiddellijk met alles geholpen! De liefde voor de al de diertjes zijn duidelijk voelbaar! Do zo verder!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid