facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Jo Wijndaele

Adres: Oudenaardsesteenweg 767, 9420 Burst, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0476 41 65 90
Stad: Burst
Route: Oudenaardsesteenweg 767
Postcode: 9420


Recensies
Nagels van mijn kat moesten dringend geknipt worden; gebeld voor afspraak en binnen het uur was deze vastgelegd. Kat snel geholpen, dus stress minimaal voor de poes. Aanrader !
Top dierenarts met luisterd oor en alles kan relativeren, een heerlijk man !!
Dierenarts met een groot hart voor dieren en sterke kennis van het vak!
Heel tevreden van Jo Wijndaele. Geeft heel goed uitleg. Zeker een aanrader!
Neemt zijn tijd voor een goeie analyse.
De beste dierenarts die er is! Mijn hollandse herder word telkens uitstekend behandeld en is hem zelfs dankbaar! Alsook mijn mechelaar die ietsje moeilijker is door dat ze mishandeld is geweest neemt hij ook zijn tijd voor om haar vertrouwen te krijgen. Heeft zelfs een hollandse herder van een vriend van mij gered op het laatste nippertje! Dit is een man die weet wat hij doet en een groot hart voor dieren heeft. Ook zijn vrouw is enorm behulpzaam en vriendelijk! Bedankt voor alles jo!
Zeer professionele uitleg en behandeling!
Altijd klaar met een luisterend oor voor problemen met de gezondheid van je trouwe viervoeter, al 12 jaar zeer goed geholpen geweest
Zeer behulpzame arts. Ik belde voor ons poes en mocht onmiddellijk langsgaan. Zeer professioneel en behulpzaam. Echt een aanrader. Bedankt.
Begaan met het dier en vlugge behandeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid