facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Eveline Hendrickx

Dierenarts Eveline Hendrickx

Info

Welkom op de facebookpagina van Dierenarts Eveline Hendrickx. Je zal hier regelmatig nieuwe posts ontdekken met acties, nuttige tips en meer!

Geschiedenis

Ik ben afgestudeerd in 2004 en sinds 2006 ben ik met mijn praktijk gevestigd in Wijnegem. Ik ben gespecialiseerd in kleine huisdieren, dus je kan bij mij terecht met honden, katten, konijnen, fretten, knaagdieren,...Ik doe de verzorging, diagnosestelling, behandeling, chirurgie, hospitalisatie en sinds kort ook echografie. Ook voor de aankoop van medicatie en gespecialiseerde voeding voor honden en katten kan je bij mij terecht!
Ik heb een vast avondspreekuur tussen 19 en 20u en op zaterdagvoormiddag kan je tussen 9 en 12u terecht voor het afhalen van voeding en medicatie. Andere uren en ook huisbezoeken zijn steeds mogelijk na afspraak.
Voor info en advies mag u mij altijd contacteren via telefoon of mail!



"Dierenartsenpraktijk voor kleine huisdieren. Eénmanspraktijk met persoonlijke zorg en liefde voor uw huisdier."
Adres: Turnhoutsebaan 293, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: 0476/21.29.29
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 293
Postcode: 2110



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Wommelgem, Dierenarts van wacht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Kristof Van Dyck - Sarah Mertens Dierenarts Kristof Van Dyck - Sarah Mertens 2 km De beste dierenarts dat ik weet we rijden niet voor niets al minstens 8 jaar 70 kilom...
Recensies
Zou niet weten wat te doen zonder mijn deskundige dierenarts in hartje Wijnegem. Door de perfecte en correcte diagnose en efficiënte medicatie die ze steeds voorschrijft, leeft mijn herplaatst hondje haar tweede leven en oude dag. Mijn Julie’ke doet het beter dan verwacht met up’s en down’s maar haar levenslust is eindeloos. Ze is nu heel gelukkig en geniet elke dag. Ik ben heel dankbaar voor de beste zorgen en opvolging van Eveline. Je liefste huisdier verdient ook de beste dierenarts.
Zeer tevreden van onze dierenarts. Al jaren met de poezen naar Eveline haar recent vernieuwde praktijk.
Super vriendelijk staat altijd klaar . Ze is er echt voor de dieren . Top dierenarts zeker aan te raden
Mooie nieuwe moderne praktijk met up-to-date apparatuur. Zeer goede zorg voor haar patiënten en klanten.
Wij zijn tevreden met dokter Hendrick Zij is heel vriendelijk en geduldig met onze poes .
Na een jaar van problemen met onze hond wat ons redelijk wat geld gekost heeft naar Evelyn geweest.De problemen waren na 2 raadplegingen opgelost. Zeer tevreden over haar professionele aanpak.
Van de DA kan ik niet veel zeggen want enkel geweest om moeilijk vindbaar Veterinary diet te kopen voor mijn hondje. Wel goede uitleg gekregen en vriendelijke dame, ook de assistente
Topdokter supervriendelijk heel bekwaam
Top dierenarts met een groot hart voor de beestjes! Eveline zal steeds de tijd nemen om de patiënt rustig te onderzoeken en vermijdt dat de baasjes op onnodige kosten worden gejaagd. Ik zou ze iedereen aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid