facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Ellen Luyten

Dierenarts Ellen Luyten

Info

Uw dierenarts voor kleine huisdieren in Opglabbeek en omstreken. Dagelijks spreekuur, afspraken en huisbezoeken. Afspraak boeken ook online op de website.

Geschiedenis

Uw dierenarts voor kleine huisdieren in Opglabbeek en omstreken. Dagelijks spreekuur, afspraken en huisbezoeken. Afspraak boeken ook online. Bezoek de website voor meer informatie.

Adres: Weg naar Opoeteren 42, 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: 089854290
Stad: Opglabbeek
Route: Weg naar Opoeteren 42
Postcode: 3660


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Kevin Langens Dierenarts Kevin Langens 868 meter Dit is een zeer goede en vriendelijke dierenarts. Zowel ik als mijn familie komen hie...
Recensies
Mijn Yorkie had de verkeerde medicatie genomen en hoewel Ellen eigenlijk niet van wacht was voor mijn regio heeft ze toch geholpen, waardoor mijn hondje binnen de tijd nog de juiste medicatie heeft gekregen. Life saving & mijn hondje met heel veel liefde en zorgvuldigheid behandeld, op een zondagnacht! Topervaring, bedankt voor de goede zorgen Ellen Basile
Ellen bedakt voor de goede zorgen van onze sloeber meer lof kan er niet gegeven worden SLOEBER
Wat een lieve en bekwame dierenarts. Wij gingen met een doodziek hamstertje van.2 '5 jaar naar haar toe. Zo ziek dat we dachten dat het voorbij was en wij het beestje moesten laten inslapen. En Wonder boven wonder haalde Ellen dat beestje erdoor!! Dit was zo bijzonder. Zeer zeer tevreden !! Zo blij met het tweede leven van ons Nootje .
Al jaren met onze hond naar verschillende artsen voor zijn oren, niets hielp want het was niet te verhelpen...door mevrouw Luyten wel! Enorm lief en behulpzaam voor zowel mens als dier. Onze hond met kanker gisteren geopereerd en hem nog de kans gegeven op nog een mooie paar jaren! Dankjewel!
Ik had een spoedgeval met mijn Deense Dog.Kon meteen bij haar terecht,wat een superlieve Dierenarts.En zeer goede uitleg over behandeling.Hartelijk bedankt Ellen.
zeer empathisch persoon aan wie ik zonder enige twijfel mijn honden toevertrouw
Dankzij haar juiste diagnose hebben wij ons boefje nog, super vriendelijk en bekwaam in haar vak, bedankt voor alles.
Steeds klaar om je te helpen zowel telefonisch als op haar praktijk. Heel vriendelijk en kan perfect met jouw huisdier overweg. Een aanrader!
Je bent de beste dierenarts van allemaal! Je bent altijd heel lief voor onze huisdieren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid