facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Celia Van Bellegem 0496/955.418

Dierenarts Celia Van Bellegem   0496/955.418

Info

Dierenarts kleine en grote huisdieren. Phyto- en gemmotherapie.
Vrij spreekuur:
MAANDAG en DONDERDAG van 18.00 - 20.00 uur
of op AFSPRAAK

Geschiedenis

- VRIJ SPREEKUUR kleine huisdieren:
MAANDAG en DONDERDAG van 18.00 - 20.00 uur

- OF NA AFSPRAAK: steeds bereikbaar van ma tot vrij tussen 8 uur en 20 uur of zat van 8 uur tot 13 uur



"Dierenartspraktijk"
Adres: Dijk 22, 3930 Hamont-Achel
Telefoonnummer: 0032 (0) 496 955 418
Stad: Achel
Route: Dijk 22
Postcode: 3930


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: DAC dierenarts
Recensies
Bij Celia en haar assistente voel je je onmiddellijk thuis. Hun zachte en warme aanpak stelt je meteen gerust. Ze nemen tijd om naar je te luisteren en bekijken samen met jouw wat mogelijk is. Ze houden zowel rekening met jouw dieren als met jouw en dat is echt top Ik ben super tevreden en met een goed gevoel naar huis vertrokken Dankjewel!
lief personeel en directrice verder perfect en meeleving getoont door allen. ze weten echt wat ze doen op een heel menselijke manier .dank voor jullie steun .
Super fijne, klant en diervriendelijke dierenarts en assistentes! Nooit meer een andere dierenarts.
Een hele vriendelijke, uitstekende dierenarts en dat geldt zeker ook voor haar assistente. Heel kundig en ze nemen de tijd om goed te helpen.
Zeer vriendelijke receptioniste, heeft ons goed geholpen. Na eventjes wachten kwamen we dan ook aan de beurt merkte we al gauw dat Bowie ons kat geen kater maar een poes bleek te zijn. Was wel even grappig hadden gedacht van twee katers te hebben gelukkig werd dit even recht gezet en heb en we ze laten chippen en ingeënt, hoe dan ook het blijft Bowie en Bello en hebben een goeie aard gekregen. En als er iets mee is of hebben vragen weet ik dat we bij DIerenarts Celia ook altijd terecht kunnen.
Mooie nieuwe locatie... Zijn er met onze hond geweest en we zijn deskundig geholpen. Ook de nazorg was super
Eerlijk,betrouwbaar geduldig en betaalbaar!
Ondanks dat we zonder afspraak daar waren heeft ze de kat goed geholpen. Ze nam ruimschoots de tijd voor de onderzoeken. Ook kregen we veel uitleg. We zijn zijn echt zeer tevreden met haar.
Een fantastische dierenarts. Hart op de juiste plaats voor de dieren.
Celia is heel begaan met je dier en geeft zeer vlotte uitleg en info over t probleem waar je dier mee kampt ! Neemt voldoende tijd om je dier te controleren en geeft je ook de kans om alle vragen te stellen over wat je nog moet weten ! Toppy
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid