facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Bart Verstuyft Drongen

Dierenarts Bart Verstuyft Drongen

Info

Ik streef er voortdurend naar, om uw huisdieren de best mogelijke zorg te verlenen, met een optimale levenskwaliteit voor ogen.

Geschiedenis

Tijdens mijn zorgeloze jeugd op de “boerenbuiten” in Drongen – Baarle, werd snel duidelijk dat ik later “dierendokter” wilde worden. Na een toffe studententijd, studeerde ik in 2006 af als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Merelbeke (Gent). Gedurende 9 jaar verrijkte ik mijn kennis bij verschillende dierenartsen elk met hun eigen specialisaties in diverse takken van de dierengeneeskunde. De laatste zeven jaar was ik vast verbonden aan de vooraanstaande dierenartsenpraktijken: “Animalis” te Zottegem en “De Grens – Grootveld” te Wondelgem waar ik mij verder specialiseerde in onder andere inwendige ziekten, dermatologie en tandheelkunde.

Na deze immense verrijking, werd het tijd om mijn droom te verwezenlijken, een eigen dierenartsenpraktijk in mijn eigen vertrouwde geboortestreek, Drongen – Baarle.

Naast het werk vond ik mijn passie in het voetbal. Zo was ik gedurende 13 jaar actief lid van de eerste ploeg van KVE Drongen. Nu spendeer ik mijn vrije tijd voornamelijk aan mijn gezin, mijn lieftallige echtgenote Delfien en onze 2 schatten van kinderen, Aurélie en Maïté.

Adres: Deinsesteenweg 13, 9031 Drongen
Telefoonnummer: +32 (0) 497 66 22 18
Stad: Drongen
Route: Deinsesteenweg 13
Postcode: 9031


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Bart Verstuyft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Inge Verboven Dierenarts Inge Verboven 1 km Heel goede verzorging voor ons konijn . Ook een heel goede uitleg en volledige check-...
Recensies
Beste dierenarts! Mijn hond heeft gisterenavond een kikker/pad gegeten waardoor hij vergiftigd zou kunnen zijn en ik mocht direct langskomen. Hij heeft ons heel erg goed geholpen! Direct alles gecontroleerd en opgelost!! Ik ben supertevreden
wat een lieve mens, zowel voor diertjes als baasjes. onze konijntjes werden goed geholpen
Bart is echt de beste dierenarts die je je kan wensen! Hij is zeer goed bereikbaar, neemt voldoende tijd om alles grondig te onderzoeken en te bespreken, en gaat zeer lief met je huisdier om. Onze poezen worden iedere keer super goed verzorgd door hem. Wij hebben alvast besloten dat waar we ook gaan, Bart blijft altijd onze dierenarts :
Beste dierenarts ooit gezien, zacht en begaan met onze poezen, realistisch in zijn oordeel/oplossing, helemaal top!
Bart is echt een top dierenarts. Iemand die zijn werk met hart en ziel doet.
Beste dierenarts ooit gehad en ik denk ook niet dat ik ooit nog zo’n goeie dierenarts zal tegenkomen. Bart is echte topper met een groot hart voor dieren! Hij geeft steeds helder, eerlijk en duidelijk advies en volgt de situatie goed op.
Vriendelijke jonge en super lieve dierenarts!
Zeer vriendelijk legt alles goed en ook enorm begripvol voor je persoonlijke situatie. Mijn huisdier dat is geen huisdieren dat is mijn en ik kom misschien wel een beetje overbezorgd over ook dan stelt hij mij direct op mijn. Het enigste dat is een beetje jammer ben is Ik woon in Gent centrum en Bart in Drongen. Daar bedoel ik mee in geval van is het moeilijk om tot bij hem te geraken.. maar dat ging dan weer te maken met mijn persoonlijke. Ik vind het een top dierenarts je moet niet alleen kunnen omgaan met dieren maar ook met de baasjes en dat kan hij zeer. Doe zo voort Bart.
Heel vriendelijke man. Helpt mijn dierbare hondje Whoopi toch altijd weer op de been te krijgen. Is altijd paraat voor een luisterend en is zeer begaan met men s en dier. Dank u Bart. Grt helga
Zeer vriendelijk voor dier en baasje. Geeft zeer goede adviezen en is steeds bereid om om de hoogte gehouden te worden via e-mail en alzo de verzorging van beestje bij te sturen en te helpen bij het nemen van beslissingen. TOP!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid