facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Anouk De Wolf

"Ons professioneel team van dierenartsen en dierenartsassistenten staat klaar om uw viervoeter met liefde te verzorgen. Van het eerste puppy- of kittenconsult, over behandeling van ziekte of noodzakelijke ingrepen, tot het laatste afscheid: wij staan steeds aan uw zijde. Voor dringende spoedgevallen kan u steeds bij ons terecht. Indien wij zelf niet beschikbaar zijn, wordt u doorverwezen naar de wachtdienst."
Adres: Kromstraat 12, 2520 Ranst
Telefoonnummer: 03.334.90.92
Stad: Ranst
Route: Kromstraat 12
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00

Recensies
Met een goede vriend van mij meermaals in de kliniek geweest voor zijn kat. Steeds terug naar huis gestuurd, zal wel voedselallergie zijn— hier is Cortisone. Tweemaal daags twee tabletten en na drie maanden afbouwen... Vreemd, maar zal wel goed komen. Na twee maanden geen enkele vorm van verbetering bij checkup. Gevraagd of het niet iets anders kan zijn, een schimmel, een allergische reactie... of er geen onderzoek gedaan kon worden. Neen was het antwoord. De huid zag er goed uit, voedselallergie moest het zijn en terug naar huis gestuurd met Cortisone. Terug een hoge dosering. En, als het niet werkt, moesten wij het laten weten... er zou dan een ander merk komen, want ja “je moet het wat proberen wat wel en niet werkt hè, proberen”. Recent second opinion aangevraagd bij andere dierenarts. Direct huid- én bloedonderzoek gehad. Interne infectie gevonden maar ook... jawel! Schimmelvorming op haar huid! Dit probleem had 9 maanden geleden behandeld kunnen worden! Het is niet dat hier niet om gevraagd is geweest! Nooit meer... voor de veiligheid en gezondheid van je huisdier kan ik deze praktijk spijtig niet aanraden... Toevoeging na reactie: praktijk gebeld voor uitleg. Zeer onprofessioneel behandeld door de persoon aan de telefoon. Gezien ik er een jaar niet ben geweest logisch na bovenstaand issue, nieuwe dierenarts gevonden welke medicijn gevonden heeft welke na 4! dagen zichtbaar resultaat gaf kon zij mij geen service verlenen. Ik kon een afspraak maken met de dierenarts om het te bespreken...
Super lieve dierenarts en dierenartsassistente. Heel vriendelijk en hulpvaardig. Ook al is Rataplan een bangerikje. Ge en goed advies.
Wachtdienst op zondag 7/8...heel slechte ervaring...mijn hondje binnen om 12.30u...ze gingen hem in narcose doen om diep in zijn oor te kunnen zien...was duidelijk iets mis met oor. Om 18u gingen ze bellen om iets te laten weten..was nog niet gebeurd...om 20u belden wij terug ...was nog niet gebeurd...om 20.30u vol foere mijn hondje gaan halen..Zat in bench van 12.30u tot 20.30u. Heb hem vol coelere mee naar huis genomen...super volle blaas mega dorst...maandag naar men eigen veearts. 1 keer en nooit meer...voel me nog steeds schuldig tegenover mijn hondje. Was traumatish voor mezelf...slechtste ervaring in 25 jaar...
Bij dokter Kerschot terecht gekomen op zondag als dierenarts van wacht. Ik mocht direct langskomen met mijn kat Mauro die in zeer slechte toestand verkeerde. Ter plaatste zijn er de nodige bloedonderzoeken, testen en echo gedaan. De dokter is zeer bekwaam en heeft de juiste diagnose gesteld. Ik heb een duidelijke uitleg gekregen over wat er aan de hand was. Omdat hier niet de nodige pijnstilling toegediend kon worden en meer gespecialiseerd onderzoek noodzakelijk was, ben ik doorverwezen naar Merelbeke waar Mauro verder behandeld kan worden. Ik heb alleen maar lof over deze praktijk en raad deze aan iedereen aan!
Hele vriendelijke en duidelijke dierenartsen. Je merkt dat ze van dieren houden en hen op het gemak stellen
Aangename en toffe dames met een hart voor dieren en hun gezondheid!!
Ik heb haar om half acht op een feestdag gebeld en ze nam niet alleen direct op, maar een uur later kon ik met mijn zieke kat al langskomen. Ze zag direct wat er scheelde, heeft mijn kat de nodige spuitjes en mij de nodige instructies gegeven en diezelfde avond was hij al beter. We zijn nu een paar dagen verder en hij is helemaal genezen, maar toen ik hem naar haar bracht was hij koortsig,lusteloos en er slecht aan toe. 10/10, ik zie geen verbeterpunten. Vriendelijk, efficiënt, met kennis van zaken en heel zacht, maar gefocust naar de patiënt toe. Topdierenarts.
Wij zijn afgelopen weekend bij deze dierenartsen terechtgekomen via de wachtdienst, vanaf het eerste telefonisch contact zijn we heel snel en goed geholpen en professioneel ondersteund toen het nodig was. Heel veel dank voor alle goede zorgen, dierenartsen met het hart op de juiste plaats.
Vriendelijke dame ruime parkeergelegenheid achter de hoek. Topservice !! Was zelfs kwartiertje voor de opening daar om iets af te geven. En werd zonder problemen snel geholpen. Dat kan alleen als je met hart en ziel achter je zaak staat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid