facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenarts Annick De Schrijver , Erembodegem , 053/70.00.27

Dierenarts Annick De Schrijver , Erembodegem , 053/70.00.27

Info

Specialisatie : gezelschapsdieren

Geschiedenis

* Praktijkwerking : dagelijks kan je mij vanaf 8h30 bellen op 053/700027 om een afspraak te maken : onze praktijk gaat open op maandagmorgen en sluit zaterdag in de late voormiddag . We werken volledig op afspraak !

* Routine operaties : graag een seintje 1 à 2 weken vooraf.

* Extra Dienst tijdens het Weekend : Wachtdienst ADV Aalst 0471/794563 ! Vanaf zaterdagnamiddag 12H tem zondagavond 24H kan je met een dringend probleem terecht bij mij (als het mijn beurt is) en bij mijn collega-ADV- dierenartsen van het "Land van Aalst" . De werking verloopt via een beurtrol . Spoedgevallen worden , na voorafgaandelijk telefonisch contact , geholpen , in het kabinet van de dienstdoende collega .Vergeet niet om aan de dierenarts van wacht te vermelden dat je , door de week door , klant in mijn praktijk bent. Dan krijg ik maandag een verslagje van mijn collega en kan ik je dier beter opvolgen

* Extra Voordeel : in samenwerking met Stad Aalst Dienst Dierenwelzijn : Premiebon Beleid voor Huiskatten : onze praktijk doet actief mee met het systeem van castratie-sterilisatie bonnen voor de Aalsterse huiskatten . Contacteer het stadsbestuur van Aalst voor verdere practische regelingen en voor de aanvraag van je premiebon : elk gezin dat in Groot-Aalst woont heeft namelijk recht op 1 bon per jaar ! Maw je ontvangt een tegemoetkoming van 30 euro voor een poesje en 15 euro voor een katertje.
Daarna kunnen we de operatie plannen !

* Bijzondere ondersteuning : deze praktijk werkt al jarenlang in goede samenwerking met verschillende tweedelijns- derdelijns- en zelfs vierdelijns doorverwijspraktijken. Zo dit nodig is voor jouw dier en zo jij dit ziet zitten, kan ik jou rechtstreeks doorverwijzen naar mijn collega-specialisten bij zeer gecompliceerde aandoeningen of chirurgie

* Spoedgevallen : kampt u met een spoed en kan u mij echt niet bereiken, bel dan alsjeblief naar een buurtcollega om je te laten helpen, niet beginnen rondrijden met je zieke dier ! Spoedgeval na mijn avondspreekuur en je kan mij niet bereiken : probeer dan de nabije groepspraktijken op te roepen te Ninove of Moorsel bv . Deze praktijken werken dagelijks met verschillende dierenartsen volgens beurtrol en zijn doorgaans 24/24h bereikbaar . Spoedgevallen tijdens het weekend cfr Wachtdienst Dierenartsen ADV Land van Aalst 0471/794563

* Mensen zijn ook hartelijk welkom in mijn praktijk ;) In het biezonder de kinderen. Speciaal voor hen is er een kinderhoekje voorzien in de wachtkamer waar ze naar hartelust kunnen spelen, kleuren of strips lezen



"Diergeneeskundige kwalitatieve zorg op mensenmaat : dier-vriendelijk , mens-vriendelijk & kind-vriendelijk .We hebben graag dat jij , je vrienden en familie en je favoriete dier-en zich hier thuis voelen .Jullie zijn hier echt welkom en we doen samen met jou mee ons best om je dier zo goed mogelijk te verzorgen in alle omstandigheden"
Adres: Brusselbaan 97, 9320 Erembodegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 053700027
Stad: Erembodegem
Route: Brusselbaan 97
Postcode: 9320


Recensies
Heel vriendelijke en zachte dokter die veel uitleg geeft en onze poezen de beste zorgen geeft. Zij heeft een hart voor dieren... en voor hun baasjes
Net verhuisd naar Ottergem. Er zou hier een zeer goede dierenarts zitten, maar voor ons en Eros en Kyra ben je nr 1. De iets verdere rit maken wij met plezier. Voor Annick primeert het contact met onze huisdieren en het oplossen/verhelpen van ongemakken. Steeds correcte en uitgebreidde uitleg/informatie. Bedankt voor de goede zorgen!
Ook wij gaan al lange tijd met onze kleine vriendjes langs in de praktijk van dr Annick de Schrijver. Zij stond ons vooral goed bij met raad en daad, en onze diertjes heeft zij zowel tijdens hun levensweg als tijdens hun einde bijgestaan. Met meestal een grote glimlach, maar ook op hun einde tot tranen toe bewogen... annick is een dierenarts met een groot hart, nog steeds op de juiste plaats, zij probeert bij ziekte om de dieren zo goed mogelijk te helpen met medicatie maar wanneer het lijden te groot wordt, zal ze voor verlossing en een waardig einde zorgen. Voor ons voltallige gezin is zij een unieke opperbeste dierenarts!
Dierenarts Annick heeft een hart voor dieren. Ze kent haar klanten en hun dieren en begrijpt hoeveel je van je dierenvriend kan houden. Ze begrijpt dan ook direct je ongerustheid als er iets mis is en probeert je dier snel en professioneel te helpen. Ze doet de juiste opzoekingen voor je dier als je het graag meeneemt naar het buitenland en zorgt voor de juiste papieren en inentingen. Ze verwijst tijdig en correct door indien nodig en zorgt voor een waardig einde met begrip voor de baasjes hun verdriet indien nodig. Kort samengevat: een dierenarts met een groot hart voor dieren en hun baasjes indien ze het goed met hun dier voorhebben.
Heel professioneel, groot hart voor de dieren en weet heel goed wanneer ze je beter doorverwijst naar een goede dierenkliniek. Al jaren ga ik bij haar met vroeger mijn katten, nu met mijn 2 honden. Ze heeft me steeds goed geholpen.
Deze week heb ik helaas mijn grote zwarte parel moeten laten inslapen. Dit is heel zacht en sereen gebeurd. Dankjewel, dit maakt de pijn toch iets minder scherp. Een heel lieve en zachte dierenarts.
Bijna 14 jaar zijn wij naar haar praktijk geweest met onze ondertussen overleden labrador Athos, ondanks dat dit niet bij de deur was 40 km ongeveer, de moeite om de verplaatsing te doen.Tot het einde heeft ze zich met Athos bezig gehouden, tot het einde bijgestaan om zo weinig of bijna niet te moeten lijden. Was zelfs voor zijn baasje een steun bij het overlijden van Athos.Hoedje af voor haar geduld ook , volgens mij is haar praktijk haar juweeltje dat ze graag wilt koesteren en ze is er in geslaagd. Proficiat ! Lucienne & Roland
Cois en Skay onze twee lieve en actieve DSK’s voelen zich echt op hun gemak als ze bij Annick op bezoek moeten. Steeds professioneel geholpen, bij vragen goed bereikbaar, doorverwezen indien nodig. Wat ik enorm apprecieer is dat ze helemaal niet commercieel ingesteld is en dus geen dure producten probeert te verkopen in haar praktijk. Een warme dierenarts met een heel groot hart.
Al even lang "klant" als de praktijk bestaat. Al onze poezenbeesten zijn altijd in zeer goede handen geweest bij dokter Annick. Ook toen we afscheid moesten nemen van onze dikke vriendjes stond ze hen bij en ons.
Heel lieve dierenarts. Straalt rust uit en de beestjes voelen dat goed aan. Super ook dat je er steeds op afspraak terecht kan. Minder stress voor de dieren en de baasjes moeten minder lang wachten. Top !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid