facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dienstencentra Wuustwezel

Info

Dienstencentrum Wijkhuis: Brechtseweg 29
Dienstencentrum Ter Wezel: Achter d'Hoven 65

Geschiedenis

De dienstencentra in Wuustwezel zijn ontmoetingsplaatsen voor iedereen uit de gemeente. Je kan er terecht voor informatie, advies en vorming. In Wuustwezel-centrum vinden we Dienstencentrum Ter Wezel op het Rode plein. Dienstencentrum Wijkhuis bevindt zich op de Brechtseweg in Loenhout.
Binnen de dienstencentra bieden we een aantal ontspannings- en ontmoetingsmogelijkheden aan. Door het organiseren van allerlei activiteiten proberen we mensen met elkaar in contact te brengen.
Beide dienstencentra beschikken over een restaurant waar mensen, tijdens de weekdagen, een gezonde en warme maaltijd kunnen nuttigen.
Je kan ook terecht in onze ontmoetingsruimte en cafetaria, waar je rustig een tasje koffie of een frisse pint kan drinken.
Met een uitgebreid aanbod van diensten en activiteiten proberen we mensen te helpen met het uitbreiden van hun sociaal netwerk.

Adres: 2990 Wuustwezel
Telefoonnummer: 03 667 61 58 (Wuustwezel) of 03/236 58 69 (Loenhout)
Stad: Wuustwezel
Postcode: 2990


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Dienstencentrum Loenhout maaltijden, Dienstencentrum Gooreind, Gemeente Wuustwezel, Krant Wuustwezel, Www Wuustwezel be poeziewandeling, Nieuwsbrief Wuustwezel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bibliotheek Wuustwezel Bibliotheek Wuustwezel 92 meter Geen grote bib, dus voor de gespecialiseerde lectuur moet je hier niet zijn.
Gemeente Wuustwezel Gemeente Wuustwezel 415 meter klein park naast het gemeentehuis.
Jeugddienst Wuustwezel Jeugddienst Wuustwezel 443 meter Info voor en door de jeugd van Wuustwezel.
Kind en Gezin Noorderkempen Kind en Gezin Noorderkempen 5 km Kind en Gezin Regio Wuustwezel omvat de volgende gemeentes : Wuustwezel - Brasschaat ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid