facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dieetpraktijk Céline Millet: paramedisch diëtiste

Dieetpraktijk Céline Millet: paramedisch diëtiste

Info

Allerhande klinisch dieet voor jong of oud, vanuit medische invalshoek of met een klassiek vermageringsdieet of een medisch onderbouwd proteïnedieet.

Geschiedenis

Reeds een 10-tal jaar ben ik werkzaam als diëtiste en dit halftijds in het AZ Sint Jan te Brugge en halftijds op zelfstandige basis te Oedelem.
In het ziekenhuis ben ik werkzaam als diëtiste op de diensten algemene heelkunde en intensieve zorgen.
In mijn thuispraktijk leg ik mij toe op het vermageringsdieet en dit zowel met behulp van een klassiek vermageringsdieet als met behulp van een medisch onderbouwd proteïnedieet.
Uiteraard kunt u in mijn thuispraktijk ook terecht voor een aangepast voedingsadvies betreffende allergieën, diabetes type 2, anti-atherogeen,... al dan niet op doktersadvies.

Adres: Meulestraat 8, 8730 Oedelem
Telefoonnummer: +32476506788
Stad: Oedelem
Route: Meulestraat 8
Postcode: 8730


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TCaRe TCaRe 1 km Zeer vriendelijke verpleegsters die erg goed zorg dragen voor hun patiënten.
Recensies
Ik associeerde diëten vroeger altijd met honger hebben maar ik heb geleerd dat dit niet zo is. Je krijgt van Celine zeer veel waardevol advies over hoe je de controle van je gewicht kan behouden.
Professionele begeleiding van een aangename persoon die tijd maakt voor de medemens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid