facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dichter bij jezelf

Info

Ik ga aan de slag met volwassenen 30+ om expressie te geven aan wat er in hen leeft, zodat er inzicht ontstaat en ze een beter contact krijgen met zichzelf en hun omgeving.

Geschiedenis


Als coach in persoonlijke ontwikkeling begeleid ik ondernemers die in conflict zitten in hun relatie, in een job zitten die niet meer goed voelt en op zoek zijn naar zichzelf zodat ze op korte tijd inzicht krijgen in hun probleem en knopen doorhakken,weer gelukkig zijn en hun dromen najagen.

Dit kunnen mensen zijn die twijfelen aan hun relatie en/of zichzelf, al lang alleen zijn, in echtscheiding zitten of meer harmonie willen in hun samengesteld gezin.

Daarnaast zitten ze in een job die al een tijdje niet meer goed voelt en willen ze hun carrière een nieuwe wending geven. Door te gaan kijken wat hen tegenhoudt om hun dromen neer te zetten en de bijhorende emoties die erachter schuilen onder de loep te nemen gaan ze loslaten wat niet meer bij hen hoort.

Hierdoor gaan ze elke dag een stapje zetten naar datgene wat wel goed voelt en starten als ondernemer in bijberoep of heroriënteren in hun bestaande job.

Met veel plezier inspireer ik mijn cliënten door naar de juiste personen in mijn netwerk door te verwijzen om alvast een boost te geven aan hun nieuwe start!

Door te leren praten en te kleuren over wat er in je leeft ga je voorkomen dat je je rugzakje uit het verleden blijft meedragen,dat vaak verantwoordelijk is voor het feit dat je ziek of ongelukkig bent.

Met de SAM-methode ga je intuïtief kleuren met de wasco's, hierdoor krijg je inzicht in het thema waar je mee worstelt. Aan de hand van een stappenplan en oefeningen ga je het negatieve ompolen naar het positieve waardoor je eigen verantwoordelijkheid gaat nemen en je een beter contact gaat krijgen met jezelf en je omgeving.

Door de script-as-methode toe te passen via Individuele coaching en workshops, wil ik volwassenen leren om met zichzelf aan de slag te gaan en zelfreflexie te stimuleren wat zal leiden tot een positieve communicatie met jezelf en je omgeving om zo terug gelukkig in het leven te gaan staan.

Kortom; bij dichter bij Jezelf zet ik samen met jou stappen naar inzicht en verandering!



"Coach in persoonlijke ontwikkeling voor eigenzinnige, creatieve ondernemers die zelfbewust en veerkrachtig in het leven willen staan, tijdens het realiseren van je droombedrijf.Bij mij kan je terecht wanneer je:-een antwoord wil vinden op belangrijke levensvragen.-Wil leren omgaan met emoties bij vallen en opstaan.-Zelfbewust wil leren omgaan met je energie zodat je hard werken omzet in zacht werken.-Naar buiten wil komen met jezelf vanuit authenticiteit-Met jouw unieke talenten wil je doet wil bijdragen aan een mooiere samenleving."
Adres: Kleine Kenenstraat 16/12, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 0477 77 09 54
Stad: Zolder
Route: Kleine Kenenstraat 16/12
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 11:30
Dinsdag: 16:30 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 20:30
Donderdag: 14:30 - 20:30
Vrijdag: 15:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sterrenstraaltje Sterrenstraaltje 1 km Met ouders en kinderen weer terug gaan naar hun unieke essentie & talenten. Kijken na...
Improved Home Improved Home 1 km Nee, jij hebt geen makelaar meer nodig. Bij Improved Home sluit je geen exclusiviteit...
You Yoga You Yoga 4 km Beste plaats voor Yoga....
Selyna Breeze Selyna Breeze 4 km Manifest Unconditional Self Love with Selyna Breeze by changing your belief system. I...
Agora-HR Agora-HR 4 km Agora-HR kiest voor het binden en verbinden van medewerker in en met de organisatie o...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid