facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dias-Decoster

Dias-Decoster

Info

Les boulangeries Sinte-Mette, ce sont deux adresses: la première à Peutie, la seconde à Vilvorde. Ouvertes respectivement en 2005 et 2008 par M et Mme Dias-Decoster, ces boulangeries vous proposent des produits aux saveurs incomparables.

Geschiedenis

Les boulangeries Dias-Decoster, ce sont des produits frais et fabriqués de manière artisanale.
Des saveurs authentiques
Soucieuse de préserver le goût de l'authentique, cette boulangerie-pâtisserie familiale confectionne tous ses produits de manière traditionnelle et artisanale.
Un large choix de produits
Les boulangeries Sinte-Mette proposent une gamme complète de pains traditionnels cuits dans son atelier, de boulangerie fine, comme le craquelin et le cramique, ainsi que des pâtisseries classiques ou plus inédites.

Adres: Kerkstraat 23, 1800 Vilvoorde
Telefoonnummer: 022519921
Stad: Vilvoorde
Route: Kerkstraat 23
Postcode: 1800



op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Vilvoorde, Bakkerij manhattan Vilvoorde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taartspecialist Taartspecialist 2 km wij maken verjaardagtaarten. 3D taarten. geboortetaarten. bruidstaarten. cupcakes
Bakkerij Roger Vilvoorde Bakkerij Roger Vilvoorde 2 km Super lekker rozijnenbrood en patisserie. Ook bananentaart wel op bestelling tip top ...
Bakkerij Timmermans Bakkerij Timmermans 3 km Echt nog een buurtbakkerij en die worden zeldzaam in deze regio.
Recensies
Heerlijke koffiekoeken, taarten, brood is ook super! De belegde broodjes zijn ook een aanrader! Zo blij met deze bakkerij in de buurt.
Hun brood en koekjes zijn super lekker, Maar er was maar 1 persoon voor de bediening, dus was wel even wachten.
Goed voor een ontbijt, een lunch of een bak koffie met een heerlijke koek.
Heel fijne bakkerij met mogelijkheid om te ontbijten of te lunchen. Heel veel keuze en lekker. Warme chocolademelk wordt nog met melk en chocolade blokjes voorbereidt. Ook hun sandwiches zijn de moeite waard en heel vriendelijk personeel. Heb een Qualiet getrouwheidskaart genomen want ik ga hier sowieso naar terug. Een aanrader dus
PAS OP : het heeft blijkbaar niet veel zin te reserveren via telefoon dus we raden aan zeer goed te benadrukken: Wat gebeurde er? zaterdagmorgen: 9h00 gebeld: vraag: heeft u nog 2 waldkorns? Antwoord Dias: ja Vraag: ok, kunt deze reserveren op naam van xxx, we komen deze binnen een uur halen Eens in de winkel: reactie sorry: we hebben uw bestelling niet volledig. Even doorvragen: waarom zegt u me dan aan de telefoon dat u de reservering heeft, en opzij legt? Antwoord: ja maar we hadden zojuist een andere klant die een fout had in zijn reservering, en we hebben uw brood aan deze klant gegeven. CONCLUSIE: BLIJKBAAR IS NIET IEDEREEN GELIJK BEHANDELD BIJ RESERVERINGEN ... Jammer...
Goed brood en vers maar slecht personeel,zeker vrouw met kort haar dat er al lang werkt weet niet hoe met klanten om te gaan. Ze ging met mij in discussie omdat ik links van de kassa stond er wou iemand voor mij een bestelling doorgeven waar ik tussen kwam en ik zij beleefd sorry denk dat het aan mij is , mevrouw aan kassa ja maar meneer je staat daar hoe moet ik weten dat het aan u is ......... Enzovoort de discussie..... Onprofessioneel.
tjah wat kunnen we erover zeggen, heel erg duur voor wat het is. Gisteren een oliebol gaan halen de creme was niet vers dat zag ja. Personeel heel koud.
Lekker coffee en taart Brood Pistolet en de rest
Goede kwaliteit
Kwaliteit produkten .vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid