facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diamant Suites Brussels EU

Diamant Suites Brussels EU
Ingetogen kamers met een keuken in een informeel appartementenhotel met een terras in de tuin en wifi.
Adres: Auguste Reyerslaan 136, 1030 Schaarbeek, België
Telefoonnummer: 02 742 19 34
Staat: Brussel
Stad: Schaarbeek
Route: Auguste Reyerslaan
Huisnummer: 136
Postcode: 1030


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–23:00
zaterdag: 08:00–23:00
zondag: 08:00–20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fun Key Fun Key 2 km Prima hotel, ruime kamer en goede bedden. Auto mochten we al vroeg in de morgen neerz...
Recensies
Fijn hotel, dicht bij metro, tram en bus. Makkelijk bereikbaar met de auto, ligt aan een drukke weg die je niet hoort met de ramen gesloten
Hoge prijs voor redelijke kwaliteit appartement.n- Outdated kamer inrichtingn- Lampjes in badkamer gaan na 5 min uitn- Douche en wastafel putjes mogen wel eens schoongemaakt wordenn- Licht in de gang gaat snachts zowiezo niet aan.n- Code van voordeur en kamer op een papier maar wordt ook verteld met andere gasten erbij.nnPositief: goede bedden.
Slechte service en slechtste hotel in België. Personeel is super racistisch en onbeleefd, roepen tegen jou, nemen nooit de telefoon op en de hygiëne is er om te walgen. Wij hebben een borg betaald en omdat er wat afval van onze bestelling was, weigerden ze onze borg terug te betalen. Grote dieven zijn het! Een rechtszaak wordt tegen hen opgestart. Alles werd gefilmd.
Zeer zeer vuile kamer. Bedlakens waren niet vers! Haren en vlekken van vorige persoon.nBadkamer bijzonder vuil met zeer veel zwarte schimmel.nnWij hebben hier niet geslapen. Dit was ongezien.
Geen warm water slecht ontvangst moeten half uur telefoneren om iutijndelijk geholpen te worden door andere gasten kamers niet proper en ramen niet goed geïsoleerd kwa lawaai kortom slechte nacht rust gehad. Niet voor herhaling vatbaar,!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid