facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diëtiste Sportverzorger Greet De Schrijver

Diëtiste Sportverzorger Greet De Schrijver

Info

Leefstijladviezen en coaching: stapsgewijs naar een gezonde leefstijl binnen jouw persoonlijke mogelijkheden en leven.

Ontspannende sportmassages.



"Binnen de voedingsbegeleiding werken we stap voor stap samen aan een gezonde leefstijl. We brengen veranderingen aan op maat van jouw leven en jouw agenda, aanpassingen die je kan volhouden op lange termijn.Iedereen is bovendien welkom voor een ontspannende sportmassage. Een ontspannen lichaam brengt naast herstel ook rust in je hoofd, wat zorgt voor optimalere prestaties."
Adres: Krekeldries 20, 9450 Haaltert
Telefoonnummer: 0474506213
Stad: Haaltert
Route: Krekeldries 20
Postcode: 9450


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Robins Fresh Food Zone - RFFZ Robins Fresh Food Zone - RFFZ 2 km Volg RFFZ op Instagram of Facebook en ontvang wekelijks een gratis downloadlink voor ...
SR - SportsCare SR - SportsCare 3 km Mobiele sportverzorger (Ook beschikbaar voor sportevenementen)
Lotus huis Thai massage Lotus huis Thai massage 3 km Wanneer u moe voelt, of nek pijn of te veel stress niets is beter dan haar behande...
Recensies
Voor een goede kwaliteitsvolle sportmassage ben je bij Greet echt wel aan het juiste adres! De spieren voelen weer als nieuw aan. :- Het is altijd tof om te weten dat je intussen ook een leuke babbel kan hebben. Aanrader!
Greet heeft een gezonde dosis empathisch vermogen, geeft geen "preken", maar legt alles duidelijk uit. Ze zoekt samen met jou naar het juiste evenwicht tussen bewegen en dieet, rekening houdend met wat voor jou persoonlijk haalbaar is. Ook zeer nuttige tips gekregen bij mijn vegetarische levensstijl. Dankzij Greet ben ik 9 Kg kwijt. Bedankt!!
De sportmassage is definitely een aanrader! Na een paar keer krachttraining per week is dit een welkome ontspanning. Greet pakt het uiterst professioneel aan en weet perfect wat je lichaam nodig heeft.
Ik dank Greet voor het deskundig voedingsadvies gedurende enkele maanden. Een aanpassing van het voedingsschema en eten op de juiste momenten zorgt niet alleen voor een vermindering van het gewicht, maar geeft je ook meer kracht naar sportprestaties toe.
Super ontspannende massage. Greet straalt rust uit en brengt die rust ook over tijdens de massage. Zeker voor herhaling vatbaar!
Greet zoek oplossingen op maat en is zeer empatisch.
Ik heb nog altijd de voedings gewoonten aangebracht door Greet. Empatisch en sturend waar nodig. Toffe madam.
Telkens zeer aangename ervaring en correcte aanpak met uitgebreide kennis van haar vak!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Diëtiste Sportverzorger Greet De Schrijver met het openbaar vervoer


Haaltert Mosveldstraat 360 meter
330

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid