facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diëtiste Silke Desaever

Diëtiste Silke Desaever

Info

Silke Desaever is zelfstandige diëtiste. Ze geeft lezingen, winkeloefeningen en (kook)workshops rond gezonde voeding.

Geschiedenis

Wil je graag een lezing, winkeloefening of (kook)workshop rond gezonde voeding organiseren? Neem dan zeker contact met mij op!

Als diëtiste ben ik dagdagelijks bezig met koken en gezonde voeding. Ik deel mijn passie en enthousiasme dan ook graag!

Enkele voorbeelden van lezingen die ik in het verleden al gaf:
- Veggie voor kids
- Stevia
- Gezond plantaardig eten
- Veganisme bij zwangeren, baby’s en kinderen
- De verschillende vegetarische strekkingen
- Van Westers eetpatroon naar Blue Zone eetpatroon
- Vegetarisme anno 2017



"Als diëtiste en lactatiekundige, gespecialiseerd in jonge kindjes en hun ouders, help ik jullie graag met vragen of twijfels over:- gezonde voeding, ook tijdens zwangerschapswens, zwangerschap en borstvoeding- een voedselallergie of voedselintolerantie bv. koemelkallergie- vegetarisme & veganisme- een moeilijke relatie met voeding, je lichaam of je gewicht- emo-eten- darmklachten: constipatie, diarree, opgeblazen buik, …- weinig energie, namiddagdipjes, futloosheid- zwangerschapsdiabetes- borstvoeding en afkolven- flesweigeren- starten met vaste voeding ook baby led weaning / stukjes / Rapley methode- kieskeurig / selectief / moeilijk eten- …"
Adres:
Telefoonnummer: 0472568103
Stad: Evergem



op zoek naar gerelateerd: Lactatiedeskundige Gent, Groei Gent, Vacature lactatiekundige
Recensies
Ik ging al voor verschillende issues bij Silke aankloppen en volgde ook al enkele webinars. Ze blijft zich bijscholen en je voelt dat ze oprecht geïnteresseerd is en per persoon de beste oplossing wil aanbieden. Specifiek hielp ze ons met een dieet op maat tijdens ons traject om zwanger te worden, ook bij de overgang van borstvoeding naar fles en met webinars over voeding tijdens de zwangerschap/borstvoeding en de eerste hapjes. Haar grootste troeven zijn volgens mij haar oprechte interesse en enthousiasme én haar gave om ingewikkelde zaken zeer helder te verwoorden en uit te leggen.
Ik heb bij Silke het consult gedaan tijdens mijn fertiliteitstraject en was zwanger 4 maand later. Na de geboorte heeft ze me nog heel wat tips gegeven rond borstvoeding. Top vrouw!
Een interessante webinar gevolgd van Silke over babyvoeding, een echte aanrader voor toekomstige mama's. Ook heel nuttig advies gekregen ivm mijn borstontsteking. Bedankt Silke !
Ik had 2 sessies bij Silke waarbij ze uitgebreid actief luisterde naar wat het probleem was, en waarna ze enorm veel uitleg en praktische concrete tips gaf. Ook ontving ik achteraf een gepersonaliseerd plan. Beste diëtiste die ik ken.
Interessant webinar over vegan voor kinderen. Heel duidelijk met praktische tips. Ook nadien open voor vragen aansluitend op het webinar maar ook nadien.
Dank u voor de zeer leerrijke webinar rond vegan voeding bij kinderen. Een bekwame, sympathieke diëtiste!
Sympathieke diëtiste die haar vak kent. Aanrader voor degelijk voedingsadvies in Kortrijk en ver daarbuiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid