facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diëtiste - Sana coach - Edith Deprez

Diëtiste - Sana coach - Edith Deprez

Info

voedingsadvies op maat voor groot en klein.

Geschiedenis

Wilt u gezonder gaan eten? Of heeft uw arts aangeraden om een dieet te volgen? Of heeft u een voedselallergie en weet u niet goed welke voedingsmiddelen u nog mag eten?

Met al uw vragen omtrent voeding kunt u bij mij terecht.

Maak gerust een afspraak!



"Als erkend diëtiste en sanacoach kan je bij mij terecht voor begeleiding op maat. We gaan samen op zoek naar een lekker en gezond voedingspatroon."
Adres: Haiglaan 32, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0498351075
Stad: Ieper
Route: Haiglaan 32
Postcode: 8900


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diëtistenpraktijk Hannah Denys Diëtistenpraktijk Hannah Denys 284 meter 0498/71.65.39
Dagverzorgingscentrum Zonnegloed Dagverzorgingscentrum Zonnegloed 532 meter Jammer genoeg, tot op heden, voornamelijk slechte ervaringen met dit woonzorgcentrum....
Equilibre Equilibre 548 meter Tom Masselus heeft mijn zoontje verlost van zijn verlatingsangst, reflux, slaapproble...
Dierenartsenpraktijk De Gouden Poort Dierenartsenpraktijk De Gouden Poort 991 meter Vriendelijke en correcte dierenartspraktijk in ieper voor alle dieren. Spoeddienst is...
Sylvia's Happy Feet medische pedicure & voetreflexologie Sylvia's Happy Feet medische pedicure & voet... 1 km Zeer verzorgde en professionele pedicure . Een aanrader. Mijn voeten zijn happyServic...
Relaxation Relaxation 1 km Open je ogen en zie de magie van het leven, sluit ze en ontdek de magie in jezelf.
Voetplus podologie Voetplus podologie 1 km Bij Voetplus podologie kan u terecht voor screening, biomechanisch onderzoek met gang...
RDMedical RDMedical 2 km Mondmaskers, ontsmettingsgel, handschoenen en wat je maar nodig hebt als logiesuitbat...
Kine Noyez Kine Noyez 2 km Bij Kine Noyez kun je terecht voor: - algemene revalidatie - manuele therapie - myofa...
Tom Lattré Kinesitherapie Handrevalidatie Littekenzorg Tom Lattré Kinesitherapie Handrevalidatie Li... 5 km Deze praktijk richt zicht voornamelijk op de behandeling van handletsels en littekenz...
Recensies
Workshop zomerse salades gevolgd. Een boeiende én lekkere avond dankzij Edith. Met de handige tips en tricks aan de slag om te experimenteren met gezonde slaatjes.
Deze week een leuke kookworkshop gevolgd bij Edith! Super lekkere gerechtjes en we kregen een heleboel tips en weetjes! Ook mooi meegenomen is het boekje met de recepten zodat we ze thuis nog eens kunnen klaarmaken voor het gezin. Zeker voor herhaling vatbaar!
Mijn 6 maanden traject bij diëtiste Edith zit erop. En wat een traject... Ik leerde ongelofelijk veel bij! Telkens keek ik er naar uit om naar Edith te gaan zodat ik terug nieuwe dingen ontdekte. Al eventjes had ik wat last van darmklachten, samen gingen we op zoek naar wat een trigger kon zijn, dit was een geslaagd proces. Ik leerde ook veel nieuwe gerechtjes en ingrediënten kennen. Bedankt Edith voor je vele motivatie, gerechtjes, workshop, wandelvoorstellen, troost en zo veel meer!
Ik heb veel aan de afspraken gehad met Edith. Ik was op zoek naar iemand die me geen schema gaf maar echt me kon helpen omdat ik 'dik' was. Ik heb vooral geleerd waar mijn problemen zat en hoe ik het kan aanpakken stap voor stap. En ik kon niet falen. Maar gewoon oefenen. En blijven oefenen. Nu ben ik tot de inzichten gekomen die ik wilde hebben maar nooit gedacht dat ik het ging behalen. Bedankt Edith. Je hebt me veel meer bijgeleerd dan dat ik ooit gehoopt had! Ik keek altijd uit om te komen. Maar nu ben ik klaar voor het volgende.
Edith is echt een top diëtiste. Ik kwam bij haar terecht door mijn lactose intolerantie. Ze gaf mij super veel inspiratie en tips over producten/gerechten/... die ik kon uitproberen. Ik wist op voorhand niet dat er zoveel alternatieven waren en dat ik dus wel degelijk nog kan en mag genieten van de lekkere dingen zoals kaas. Dankjewel Edith, voor je gouden raad en je gemakkelijk toepasbare tips. Ook haar visie ten opzichte van eten is helemaal anders dan het stereotype, ze helpt je naar een gezonde levensstijl zonder mensen te pushen of in extremen te gaan. Sinds mijn bezoek kan ik ook gemakkelijk alleen verder, ze polst hoe het met mij gaat en hoe het loopt, een echte aanrader als je het mij vraagt!!
Edith gaat verder dan enkel je eetgewoontes aanpassen, waardoor het traject bij haar niet voelde als het "typische diëten". Mijn dagdagelijkse levensstijl is op een positieve manier geëvolueerd, dankzij haar begeleiding. Ik heb een super leerrijk en aangenaam traject achter de rug, en ben ervan overtuigd dat ik dankzij haar tips & tricks kan blijven verder doen op deze manier! Merci Edith!
Ikzelf heb het 6 maanden traject genomen en ik heb er nog geen minuut spijt van gehad! je krijgt er een ondersteunend mapje bij en een flesje olijfolie je krijgt ook telkens zeer inspirerende weekmenu's. Edith helpt je lichamelijk maar ook geestelijk! Edith zoekt achter een manier van het niet typische dieten en maakt je ook zeker kenbaar dat dieten ook lekker eten kan zijn Mercie edith!
Niet op dit adres maar wel met deze diëtiste al 2 leerrijke workshops meegemaakt.
Ik zocht begeleiding die 'een stap verder' wou gaan. Mijn verwachtingen waren hoog: ik zocht iemand die gezonde recepten kon aanleveren waarvan de bereiding gebeurde met hoofdzakelijk diepvriesgroenten en 'kant-en-klare'-ingrediënten, met een minimale afwas en die niet langer dan 30 minuten bereidingstijd vergden... Edith ging de uitdaging aan en was veel meer dan een diëtiste, ze werd een begeleider van een gezondere levensstijl die toch perfect in mijn leefwereld inpaste. Ze leverde een bundel toffe recepten aan, gaf tips om met kleine ingrepen in het dagelijks leven een maximum aan effect te boeken, stimuleerde en gaf de moed om door te zetten. Na een goed half jaar mag het resultaat gezien worden, al zeg ik het zelf!
Edith als diëtiste is een echte aanrader! Ik had enkele vragen ivm voeding in combinatie met intensief sporten. Ze heeft me goed kunnen helpen met vele tips en lekkere gerechtjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid