facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diëtiste Ruth Vanderheyden

Diëtiste Ruth Vanderheyden

Info

Hallo!
Mijn naam is Ruth, ik ben een erkend (sport)diëtiste.
Je kan bij mij terecht voor op maat gemaakt voedings- en dieetadvies.

Graag wil ik je verder op weg helpen met het bereiken van jouw doelen en samen streven naar een gezondere levensstijl!



"Specialisaties:-Voedings-, beweeg- en mindsetadvies om gezond & energiek te leven ZONDER diëten-Begeleiding bij eetstoornissen of haperend eetgedrag-Sportvoedingsadvies voor team-, duur- en krachtsporters op verschillende niveaus-lichaamsanalyses uitgebreide meting van je lichaamssamenstelling-voordrachten/webinars-dieetadvies-...Zowel online als in de praktijk kan je begeleid worden."
Adres: Groenstraat 12, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: +32478066912
Stad: Neerpelt
Route: Groenstraat 12
Postcode: 3910


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zlim Neerpelt Zlim Neerpelt 164 meter Goede begeleiding, gezellige sfeer, altijd vriendelijk en heel tevreden met het resul...
Isabelle de Nobel - Diëtiste Isabelle de Nobel - Diëtiste 166 meter In mijn zoektocht naar een lichaam met minder pijn leerde ik Isabelle kennen. Eerst a...
Body Dedication Body Dedication 2 km Vandaag exact 1 jaar geleden voor de eerste keer bij Body Dedication geweest Na een ...
Recensies
Ruth heeft mij voedingsinzichten, kennis en tools geleerd waardoor ik ook na de begeleiding blijvend gezond verder kan. Kunnen genieten van eten zonder calorietellen of schuldgevoel! Dankzij haar enthousiaste begeleiding geen overgewicht meer én ik ga met plezier terug sporten. De huisdokter en specialist content, ik nog meer content … Ruth je bent een topper, met hart voor je vak en voor de patiënt, het was mij heel aangenaam, oprecht merci!
Ruth voorziet een op maat aangepast advies waarbij ze rekening houdt met wensen en noden en vooral mijn gevoelige maag. Ruth heeft mij fantastisch begeleid in de voorbereidingen naar IronMan 70.3 wedstrijden met voedingsadvies tijdens trainingen, wedstrijden, en dagdagelijks. Dankzij Ruth heb kan ik mijn wedstrijden comfortabel racen en voel ik me dagelijks tip-top! Dikke merci!
Bij Jelena & Ruth vind je via het nieuwe platform “nooit meer diëten” de ideale combinatie / balans tussen beweging en voeding! Belangrijk hierbij is dat er aandacht is voor de mens en dus ook het luik “mindset” van groot belang is. Het platform zorgt ervoor dat je je stap voor stap beter gaat voelen en je nooit het gevoel hebt je alles te moeten ontzeggen. Het doet een mens terug glimlachen en genieten van het leven. Een aanrader, een investering in jezelf!
In eerste instantie klopte ik bij Ruth aan omdat ik gewicht wilde verliezen, maar nooit meer op dieet wou. Ruth heeft me niet alleen geholpen met de aanpak van intuïtief eten, waardoor ik een aantal gewoontes heb veranderd. Ze gaf me ook inzicht in hoe mijn lichaam suiker verwerkt. Dit gebeurde door continue suikeranalyse, via een sensor, waarbij je twee weken intensief wordt begeleid. De eerste week wijzig je niets, na die week krijg je actiepunten om toe te passen en om mee te experimenteren bij het eten, bewegen, slapen ... Uiteindelijk wordt je hele leefpatroon onder de loep genomen. Op het einde van het traject krijg je dus een heleboel inzichten en richtlijnen om mee aan de slag te gaan. Nu weet ik waar ik op moet letten om mijn gewicht te doen dalen en mijn spiermassa te doen stijgen. Een aanrader en een goede investering in jezelf! Niet in het minst omdat Ruth ook een aangename, empathische coach is.
Het traject heeft een positieve indruk op mij nagelaten. Het was handig dat je de filmpjes altijd en overal op je gemak kunt bekijken, met de opdrachten er tussen, zorgt dit voor goede toepassingen op je persoonlijk leven. Voor de opdrachten is het belangrijk om wat tijd vrij te maken, maar hierdoor ging ik wel grondig naar mezelf kijken. Het is goed dat dit traject verspreid wordt over verschillende maanden, zo blijf je steeds geëngageerd en is het correcter vol te houden. Ik zou het traject dan ook zeker aanbevelen voor wie een gezondere levensstijl wilt creëren.
Ik raad deze praktijk heel hard aan! Ruth heeft me heel goed geholpen met het bereiken van mijn doelen. Mijn conditie is op korte tijd een heel stuk beter geworden!! Ik kijk heel hard uit naar het nieuwe seizoen van mijn mtb wedstrijden! Dankjewel Ruth voor je hulp!!
Ik volgde bij Ruth een traject voor sporters en wat heb ik spijt… spijt dat ik dit niet véél eerder gedaan heb!!! Al jaren sukkel ik met mijn darmen en vooral bij lange duurlopen was dit een heel groot probleem. Na het volgen van Ruth haar tips waren mijn problemen op enkele weken tijd helemaal verdwenen, hier had ik nooit van kunnen dromen. Ruth maakte een persoonlijk voedingsschema waardoor ik perfect voorbereid aan de start van de marathon stond. Ik kan Ruth alleen maar aanraden, ook voor niet-topsporters!!!
Via een gemeenschappelijke kennis ben ik met Ruth in contact gekomen omdat ik wel wat vragen had over voeding rondom mijn loopmomenten. Ze had aangeraden om de sportyfied calls te volgen. Alsof er een nieuwe wereld voor mij open ging, heb ik veel nieuwe dingen ontdekt. Tips toegepast waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou gaan/kunnen gebruiken. Ruth helpt iedereen, het maakt niet uit welke sport je doet en op welk niveau. Een extra pluspunt van haar is dat ze je blijft opvolgen. Je bent niet zomaar een nummer maar je kan alles aan haar blijven vragen en ze zal de tijd nemen om met een grote glimlach een antwoord te geven. Iedereen die graag advies wil i.v.m. voeding rondom hun sportmomenten, kan ik maar 1 persoon aanraden: Ruth
Ruth is een zeer goede coach op het vlak van voeding, beweging en mindset. Haar projecten zijn zeker een meerwaarde: zowel haar individuele begeleiding inclusief Build YOUR Body als haar Sportyfied Calls vond ik zeer interessant. Hoewel niet alle informatie nieuw voor me is voorkennis als kinesitherapeut, kan zij zeer goed inspelen op motivatie naar consistent te werken aan een gezonde levensstijl. De informatie die je tijdens individuele sessies krijgt wordt mooi gebundeld, zodat je hier steeds naar kan teruggrijpen op momenten dat je het nodig hebt. Bedankt Ruth!
Ik ben begin dit jaar bij Ruth terecht gekomen. Ik was pas bevallen en had enorm veel last van eetbuien en voelde me totaal niet goed in mijn vel. Ruth heeft me toen Build your Body aangeraden online cursus en ben hier direct mee gestart. Ik vond het heel fijn dat dit online was want zo kon ik de cursus op mijn eigen tempo volgen, ideaal met een baby in huis! Ik ging tussendoor ook langs bij Ruth voor een lichaamsmeting en een gesprek. Na een paar maanden kan ik echt zeggen dat ik mij lichter voel en niet letterlijk door de kilo's maar vooral door de dieet gedachten en eetbuien die ik nog nauwelijks heb. Dit doet mij zoveel deugd! Ik ben niet meer gefocust op gewicht verliezen maar op gezond willen zijn en dat is het doel wat ik wou bereiken. Nu mijn mindset weer goed zit kan ik me weer focussen op mijn voeding. Ik heb nog een weg te gaan maar heb er alle vertrouwen in. Bedankt Ruth want zonder jou was me dit nooit gelukt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid